Uygun fiyatlı AirPods Lite çıkış tarihi belli oldu

aaaad

Son gelen bilgilere göre 99 dolar fiyat etiketine sahip olacak uygun fiyatlı AirPods Lite önümüzdeki senenin başlarında tanıtılacak.

AirPods Lite tek başına değil, ana modeli ve üst segmentteki AirPods Max ile beraber 2024’ün başlarında satışa sunulması bekleniyor. Bu tarihler şirketin yeni iPhone serisini tanıtacağı tarihlere yakın olduğu için resmi lansman seri ile beraber yapılabilir.

Apple’a yakınlığı ile bilinen teknoloji analistlerindenMing-Chi Kuo paylaştığı bilgilerde Apple’ın yeni nesil popüler AirPods kulaklıkları 2024’ün ikinci yarısında veya 2025’in ilk yarısında piyasaya sürülecek.

99 dolar fiyat etiketine sahip olacak yeni kulaklıklar Apple’ın mevcut en uygun fiyatlı AirPod’larının (ikinci nesil modeli) fiyatını 30 $ düşürürdü. Giriş seviyesi AirPods modelinin fiyatını düşürmeye yönelik bu hamle, Apple’ın geçen yıl önceki en uygun fiyatlı sürümünden 50 $ daha ucuza yeni bir alıcı kutusu piyasaya sürdüğü Apple TV serisiyle yaptıklarını yansıtıyor.

AirPods Lite

Kuo daha önce, Apple’ın 2023’te tüm AirPods modelleri için yeni bir USB-C şarj kutusu piyasaya süreceğini bildirmişti, bu, şu anda yeni nesil kulaklıkların gelişini tahmin ettiğinden yaklaşık bir yıl önce. Bununla birlikte, Apple’ın AirPods şarj kutularını 2023’te yenilemesi, ancak gerçek kulaklıkları 2024 veya 2025’e kadar değiştirmemesi mümkün.

Huawei P60 serisi Mart ayında piyasaya sürülebilir