HTC siyah AirPods üretecek! İşte bu kadar da esinlenme olmaz dedirten HTC U Ear!

HTC U Ear

Akıllı telefon pazarında umduğunu bulamayan HTC, şimdi de kulaklık işinde şansını deneyecek. AirPods kopyası HTC U Ear çok yakında geliyor.

Apple’ın iPhone 7 ile hayatımıza kazandırdığı kablosuz kulaklık AirPods, birçok firmaya ilham kaynağı olmuştu. Özellikli Çinli firmalar AirPods’a benzer ürünleri ile pazara giriş yapmış ve başarılara imza atmıştı. Şimdi ise akıllı telefon pazarında umduğunu bulamayan HTC’nin AirPods’a birebir benzeyen HTC U Ear modelini tanıtacağı ortaya çıktı.

Tayvan menşeli HTC’nin çok yakında siyah renkte AirPods kopyası bir kulaklık tanıtacağı görseller ile de destekleniyor. AirPods‘un tasarımını direkt kopyalayan HTC’nin FCC ve Tayvan Ulusal İletişim Komisyonu’ndan onay aldığı söyleniyor. USB-C bağlantısı ile kutuyu şarj etme imkanı sunacak olan bu kulaklıkta maalesef ki kablosuz şarj özelliği yer almayacak.

Huawei P40 Lite 5G tanıtıldı! Fiyatı pek Lite gibi değil!

Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip olması beklenen bu kulaklık, bu sayede hem iOS hem de Android telefonlara kolayca bağlanabilecek. Dokunmatik kontroller ile geleceğini düşündüğümüz bu modelin 100 dolar bandını aşmayacağını düşünüyoruz.

HTC U Ear

Apple’dan uzun zamandır beklenen siyah renkte AirPods’a HTC‘den tokat gibi cevap gelecek gibi görünüyor. Beyaz renkte ısrar eden Apple’ın 2020 yılında bile bu inadından neden vazgeçmediği ise henüz bilinmiyor. Normal kullanımda 4-5 ay sonra tozdan kirden geçilmeyen AirPods kasalarını bu firma hiç mi görmüyor anlamış değiliz.

Şimdilik farklı renkte AirPods kullanmak isteyenlerin imdadına ColorWare gibi firmalar yetişiyor. Ancak ColorWare kaliteli iş yaptığı için bir kulaklık da ColorWare’a satın almış gibi ücret ödemeniz gerekiyor.