Ünlü Türk şarkıcı OnlyFans hesabı açtı! İlk icraatı soyunmak oldu!

Onlyfans yıldızı

OnlyFans hesabı açan ünlüler kervanına Türk yıldızlar da katılıyor. İşte söz konusu sitede profil oluşturan Türk güzel!

Ünlü Türk şarkıcı OnlyFans hesabı açtı! İlk icraatı soyunmak oldu! Koronavirüs pandemisi ile beraber moda olan sitelerden birisi de OnlyFans. Öyle ki salgından bu yana insanlar mesleklerini bırakıp bu sitede profil açma yoluna gittiler. Hatta OnlyFans hesabı açarak paraya para demeyen modellerin sayısı da hayli fazla. Ayrıca bu gelişmelerin ardından dünyaca ünlü isimlerin de OnlyFans hesabı açtığını duyduk. Saatler içerisinde parayı götüren bu ünlüler, Türk yıldızlara da örnek olmuş gibi duruyor.

Ünlü Türk şarkıcı OnlyFans

Ünlü şarkıcı OnlyFans hesabı açtı! İlk icraatı soyunmak oldu!

Bir televizyon programı ile üne kavuşan ve daha sonrasında sık sık magazin basınının gündemine gelen Bahar Candan, geçtiğimiz günlerde OnlyFans profili açtığını duyurmuştu.

Ünlü Türk şarkıcı OnlyFans

Erotik paylaşımların yapıldığı siteye katılan bir başka güzel ise Ebru Polat oldu. Bir dönem şarkıları ile adından sıkça söz ettiren Ebru Polat, şimdi de OnlyFans hesabı açarak sosyal medyanın gündemine oturdu. Güzel şarkıcının burada paylaşım yapıp yapmayacağı bilinmez ancak Instagram’da oldukça sıcak fotoğraflar paylaştığı bir gerçek.

Ünlü Türk şarkıcı OnlyFans

OnlyFans profili oluşturduktan hemen sonra Instagram’da bir fotoğraf paylaşan Ebru Polat, alev alev yandığını bir kez daha gösterdi. Güzel şarkıcı, üstsüz şekilde arkasını dönerek poz verdi. Sütyensiz paylaşımı ile olay yaratan Polat’ın Instagram’daki takipçi sayısı ise günden güne artıyor. OnlyFans açan Türk güzeller kervanına daha kimlerin ekleneceği ise merak konusu.

Samsung Galaxy A04 sertifika alırken görüldü