Uncharted 4’ten Yeni Görüntüler Yayınlandı

uncharted 4 a thiefs end listing thumb 01 ps4 us 09jun14

Oyun dünyasının en başarılı serilerinden birini yeni nesile taşıyacak olan Uncharted 4: A Thief’s End’den yeni görüntüler Naughty Dog tarafından yayınlandı.

Sony bünyesinde yer alan ve PlayStation’ın en başarılı oyunlarından bazılarına imza atan Amerikalı oyun stüdyosu Naughty Dog, oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Uncharted serisinin merakla beklenen yeni üyesi Uncharted 4: A Thief’s End üzerinde çalışmalarını sürdürürken, oyundan yeni görüntüleri ve detayları oyunseverlerle paylaşmaya da devam ediyor.

Uncharted_4

2015 yılının en merak edilen oyunlarının başında gelmesinin yanı sıra PlayStation 4’ün de en önemli özel oyunlarının arasında yer alan Uncharted 4: A Thief’s End‘den yayınlanan yeni görüntüler, Sony’nin yeni nesil konsolunun seriye neler kattığını gözler önüne seriyor. Karakter tasarımlarının Uncharted 3’e göre çok daha detaylı bir hal aldığını gösteren bu görüntüler arasında oyunun kapak görseli olarak kullanılması beklenen yeni bir görüntü de yer alıyor.

Uncharted_4 (3)

Yeni Uncharted oyunun kullanıcılarla ne zaman buluşacağı henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, oyun hakkında merak edilen birçok detayın önümüzdeki aylarda açıklanması bekleniyor.

LG G4 Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı