HTC Yetkilisi iPhone’u Sıkıcı Olmakla Suçladı

iphone 6

Apple’ın mali başarısını kutlamak için Twitter üzerinden açıklama yayınlayan HTC yöneticisi, iPhone’u fazlasıyla sıkıcı bulduğunu söylemekten geri kalmadı.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6‘nın büyük başarısı sonrası akıllı telefon pazarındaki liderliğini daha da güçlendiren Amerikalı teknoloji devi Apple, zirvede olan tüm firmalar gibi rakiplerinin hedefinde yer almaya devam ediyor. Apple’ın akıllı telefon alanındaki çalışmalarını eleştiren firmalara katılan son isimse Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation oldu.

1411199649_0910iphoneswap970-630x420

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği mali konferans sırasında 74.5 milyon iPhone satıldığını duyuran ve rekor bir gelir açıklayan Apple’ın bu başarısını Twitter üzerinden yayınladığı açıklamayla kutlayan HTC Corporation yöneticisi Jeff Gordon, bunu yaparken firmanın başarısında kilit rol oynayan iPhone’u sıkıcı bulduğunu söylemekten de geri kalmadı. Apple ürünlerini genel olarak beğendiğini ve hatta MacBook Air sahibi olduğunu belirten Gordon, iPhone‘u ise fazlasıyla sıkıcı bulduğunu belirtti.

Apple‘ın akıllı telefonunu kullanıcılar için kolay bir tercih olarak değerlendiren HTC yöneticisi, kendisinin kişiliğini daha iyi yansıtan, daha kişisel ve daha özgün bir akıllı telefon kullanmak istediğini söyledi.

Uncharted 4’ten Yeni Görüntüler Yayınlandı