Star Wars Yıldızı Daisy Ridley’den Bomba Açıklama!

Star Wars 7 Knights Ren Ewoks Killed

Star Wars Force Awakens’in, baş karakteri Ray’i canlandıran Daisy Ridley, Yıldız Savaşları Evreni’nin geleceği hakkında şaşırtan ve müdavimleri, muallakta bırakan açıklamalarda bulundu.

Star Wars Force Awakens, 2.2 milyar dolarlık gişe hasılatı ile, sinema tarihinin en büyük ticari başarılarından birini temsil ediyor. Sadece yakın hasılatı ile Titanic, Force Awakens’e denk ve sadece, Titanic gibi bir James Cameron filmi Avatar; Force Awakens’in üstünde.

Bazı eleştirmenler tarafından performansı odunsu ( bu eleştiri, ifadesiz ve mimik yetersizliği çeken oyuncular için kullanılıyor) ve yetersiz bulunsa da Daisy Ridley, tüm dünyada haklı bir popülerlik kazandı. Filmdeki rolü hakkında, Luke Skywalker’ın kızı olmasından, “The Chosen One (Seçilmiş Kişi)” konseptinin yeniden doğuşuna kadar pek çok spekülasyon üretildi.

Daisy Ridley, “Star Wars Epidode VII Force Awakens, yepyeni, efsanevi bir üçlemenin ilk adımı oldu. Episode VIII ise çok daha kompleks ve sınırları zorlayacak nitelikte olacak. Filmde Rey’in (Daisy Ridley) hikayeye katkısı iyice belirginleşecek. Bazı sınırlar bir araya gelecek, bazı sınırlar ise önceden olduğundan bile karmaşık hale gelecek.” açıklamasında bulundu.

3035653 daisy

Daisy Ridley, yeni filmde Prenses Lelia (Carrie Fisher) ile özel bir bağı olacağını da saklamıyor. Daisy Ridley, “Öncü filmin başarısı söz konusu olduğunda, geçmişten çok daha fazla sorumluluğum olacağı aşikar” ifadelerini kullanıyor.

Şimdi başlığımızda kullandığımız “bomba” ibaresine açıklık getireceğiz. Zira Daisy Ridley, sekizinci filmde kesinlikle rol olacağını duyursa da, dokuzuncu filmde Rey karakterinin var olup olmayacağını bilmediğini iddia ediyor.

Yıldız Savaşları’nın sekizinci bölümü, 2017 sonunda sinemalarda gösterime girecek.