UFO görüntüleri büyük tartışma yarattı: ABD güvenlik vurgusu yapıyor

ABD UFO gözlem birimi

UFO görüntüleri büyük tartışmalara neden oldu. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde bazı görüntüler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu görüntüler ile ilgili büyük tartışmalar yaşandı. İşte konu ile alakalı merak edilen bütün detaylar.

UFO, anlam itibariyle tanımlanamayan cisim demek. Tartışmanın asıl konusu ise zaten burası. Herhangi bir tanım yapılamadığı için insanlar buna nasıl yaklaşması gerektiğini bilmiyor. Normal şartlarda herhangi bir cismi güvenlik tehdidi veya standart bir araç olarak tanımlamak mümkün. Fakat söz konusu UFO olunca işler değişiyor.

ABD donanması geçtiğimiz günlerde bazı görüntüler paylaştı. Bu görüntülerde havada süzülen bir UFO ortaya çıktı. Yaptığı hareketler gerçekten de şu anki teknoloji ile neredeyse imkansız. Aşırı derecede hızlı hareket eden bu araç ciddi bir güvenlik sorunu olarak görülüyor.

UFO görüntüleri büyük skandalların ortaya çıkmasına neden olabilir

Donanma eski pilotlarından Ryan Graves tarafından yapılan açıklamalar bu skandalı farklı boyutlara taşıdı. Ona göre her gün tepede süzülen UFO türü araçlar büyük tehdit oluşturuyor. Başka ülkenin taktik jetleri olma ihtimali olduğunu ifade etti. Yani ABD aslında diğer ülkeler tarafından gözetleniyor.

UFO görüntüleri

Yapılan açıklamalarda UFO gibi cisimlerin her türlü bir rezalete neden olduğu söylendi. Bu cisimlerin ABD’nin geliştirdiği gizemli bir teknoloji olma ihtimali bile var. Ayrıca düşman takip sistemleri yine UFO olarak görünüyor olabilir. Her ne olursa olsun kimse net olarak bu cisimlerin ne anlama geldiğini bilmiyor. Kimileri ise uzaylılar olduğunu düşünüyor.

UFO görüntüleri herkesi hayrete düşürdü işte merak edilen detaylar

ABD şimdilik UFO görüntüleri ile ilgili doğrulama yaptı. Ancak güvenlik tehdidi olup olmadığı konusunda net açıklamalar yok. Saatte 13 bin mil hız yapabilme kapasitesine sahip olan bu teknoloji şu an ciddi bir gündem oldu. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.