Redmi Note 8 için MediaTek Helio G85 yonga seti

fd

Xiaomi’nin alt markası Redmi yeni cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Note serisi ile kullanıcılarını karşısına çıkan firma şimdi Redmi Note 8 (2021) için hazırlıklarını sürdürürken cihaz için yeni gelişmeler yaşanıyor.

Xiaomi’nin alt markası olarak devam eden Redmi’nin şu an için sınırlı sayıda cihaz bulundursa ailesini her geçen dönem zenginleştirmeye devam ediyor. Özellikle Redmi Note serisi ile piyasada hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesi yakalamış durumdaRedmi Note 8Pro ve Redmi Note8T serinin yanında yeni cihazları olacak olan Redmi Note8 (2021) eklenecek gibi görünüyor.

Redmi Note 8 MediaTek Helio G85 yonga seti ile gelebilir

Ancak bu bilgi, bu raporda açıklandığı üzere sadece bir sızıntıdır. Redmi Note 8, M1908C3JGG model numarasına sahiptir ve “biloba” olarak adlandırıldığını söyleyelim.

Akıllı telefon, ARM Mali-G52 MP2 GPU ile birlikte gelen sekiz çekirdekli Helio G85 yongasıyla güçlendirilecek ve 4 GB + 64 GB ve 4 GB + 128 GB depolama varyantları ile birleştirilecek.

MIUI 12.5’i kutudan çıkarır. Cihaz, enerjiyi mütevazı bir 4.000 mAh pil hücresinden çekebilir ve 22.5 W hızlı şarj desteği ile eşleştirilecek. 

Redmi Note 8 MediaTek Helio G85 yonga seti ile gelebilirppp

Ekranın bir su damlası çentiği ile gelmesi gerekiyor ve 120 Hz yenileme hızına sahip olacak. Arkadaki kamera modülünün 48 MP sensörün ana kamerasına sahip olduğu öne sürülüyor. Rapor ayrıca, bu Redmi Note 8 Reloaded’ın Küresel, AB ve Rusya pazarlarında piyasaya sürüleceğini öne sürüyor. Cihaz için şu an fiyat konusunda net bir bilgi olmadığını söyleyelim. Cihazın Türkiye pazarında da olacağını söyleyelim.

OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro için OxygenOS 11.2.5.5 güncellemesi