Ucuz katlanabilir akıllı telefon dönemi başlıyor!

Huawei P50 Pocket bomba

Katlanabilir akıllı telefon sektörüne dahil olan telefonlar genelde yüksek fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Ancak Huawei bu durumu tersine çevirecek yeni bir model üzerinde çalışıyor olabilir.

Ucuz katlanabilir akıllı telefon dönemi başlıyor! Huawei, katlanabilir telefon ailesini genişletmeye yönelik yeni bir adım atıyor. Çin merkezli haber ajansı Sina Digital’in aktardığı bilgiye göre, çok yakında piyasaya çıkması öngörülen cihaz, Nova markası altında müşterilere sunulacak. Yeni cihazın olası fiyatlandırması ile ilgili de birtakım detaylar verildi. Sina Digital’in belirttiği gibi, Huawei’nin Nova markalı katlanabilir telefon modeli, 4.000 yuan (558 dolar) ile 5.000 yuan (697 dolar) fiyat aralığında olacak. Bu yeni cihazın, katlanabilir telefonları daha çok tüketiciye sunmak üzere geliştirildiği düşünülüyor.

HUAWEI P50 Pocket 3

Ucuz katlanabilir akıllı telefon dönemi başlıyor!

Cihazın, Huawei’nin önceki modelleri Pocket S ve P50 Pocket gibi dikey katlanma özelliğine sahip olması bekleniyor. Ayrıca, Snapdragon 778G işlemci tabanlı bir model olarak, 4G desteği sağlama olasılığının da oldukça yüksek olduğu belirtiliyor.

Huawei P50 Pocket bomba

Huawei’nin en ekonomik katlanabilir akıllı telefonu olan ve başlangıç fiyatı 696 dolar olan Pocket S, bu yeni modelin Nova serisi altında, Pocket S’den daha düşük bir fiyata çıkacağı söylentiler arasında.

HUAWEI P50 Pocket 3.jpg

Çin’deki kaynaklar, yeni modelin Pocket S‘ten daha uygun fiyatla piyasaya sürülmesini bekliyorlar. Bu da katlanabilir akıllı telefonların pahalı olması modasının tersine bir durum olacak. Ucuz katlanabilir akıllı telefon dönemi başlıyor!

Spotify bu hizmetin fişini çekti