Honor 90 serisi küresel pazar için hazırlıklarını tamamladı

Honor 30 Lite

Çinli teknoloji şirketi Honor, kısa bir bekleyişin ardından Honor 90 serisini küresel pazarda satışa sunmaya hazırlanıyor.

Honor 90 serisi küresel pazar için hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz ay Çin’de tanıtılan Honor 90 ve 90 Pro, artık küresel pazarda yerlerini almayı bekliyor. Şık tasarımları ve etkileyici ekranları ile öne çıkan iki telefon, Honor’un başarılı tasarım anlayışını yansıtıyor. Bu yeni cihazları küresel pazarlara çıkarırken, Honor, özellikle Elmas Gümüşü ve Zümrüt Yeşili renklerinden esinlenerek tasarlanan Honor 90’ın yapay zeka tarafından üretilen sanat eserlerini sergilemek için İngiliz dijital sanatçı Christian Venables ile işbirliği yaptı.

Honor 30 Lite

Honor, bu sanat eserlerinin neşeli yaz sahnelerini temsil ettiğini ve yakında piyasaya sürülecek Honor 90 serisinin genel atmosferini yansıttığını belirtti. Bu sanat eserleri, serinin Elmas Gümüşü ve Zümrüt Yeşili gibi özgün renklerinden ilham aldı. Honor, gençleri bu tür yapay zeka araçlarını kullanarak sanat yaratmaya teşvik ediyor. Bu çabanın bir parçası olarak da AIGC Yenilik Ödülleri dahil bir dizi yarışma düzenliyor. Bu yarışma, AIGC sanat eserlerini sergileyen akıllı terminal endüstrisindeki ilk tasarım yarışması olma özelliğine sahip.

Honor X10 Max

Honor 90 serisi küresel pazar için hazırlıklarını tamamladı

Honor 90 serisi, yakın bir gelecekte küresel pazarda boy göstermeye hazırlanıyor. Yeni seri, 6 Temmuz’da Paris, Fransa’da düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak. Küresel versiyonları olan Honor 90 ve 90 Pro’nun, Çin versiyonlarıyla aynı özellik ve tasarımlara sahip olacağı açıklandı. Her iki modelin de fotoğrafçılık konusunda 200MP ana kamera sensörüne sahip olduğu belirtildi.

honor 90

Standart model olan Honor 90, Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 1 yonga seti tarafından güçlendiriliyor. Öte yandan, Honor 90 Pro modeli, daha güçlü olan Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine sahip. Bu model, 120Hz yenileme hızı ve yüksek PWM karartma özelliği ile birlikte 6,78 inç büyüklüğünde, 2800 x 1224 piksel çözünürlük sunan bir OLED ekranla dikkat çekiyor. Her iki cihazın da 5000mAh kapasiteli bir bataryası bulunuyor. Standart model 66W hızlı şarjı desteklerken, Pro modeli 100W’a kadar hızlı şarjı destekliyor. Honor 90 serisi küresel pazar için hazırlıklarını tamamladı.

Meta, Quest için önerilen yaşı 13’ten 10’a düşürdü