Spotify bu hizmetin fişini çekti

Spotify TV uygulamasını güncelledi

Spotify Harry ve Meghan’ın şirket için podcast üretme anlaşmasını “karşılıklı olarak sonlandırmaya karar verdiklerini” söylüyorlar. İki tarafın 2020 yılında vardığı anlaşmanın 25 milyon dolar değerinde olduğu söylendi. İşte tüm detaylar.

Son yıllarda Spotify podcast yapımları ile fazlasıyla ön plana çıktı, ancak şimdi bazı hizmetlerin fişi çekiliyor. Meghan, Arketipler adlı bir podcast’e ev sahipliği yapmıştı. Meghan ile Serena Williams ve Mariah Carey gibi isimler arasındaki konuşmalar aracılığıyla kadın klişeleri üzerine değinen podcast artık ne yazık ki sonlanacak. Gösteri geçen yıl 12 bölüm sürdü ve çiftin Archewell Audio şirketinin platform için yaptığı tek podcast oldu.

Spotify bu hizmetin fişini çekti

Spotify ve Archewell Audio “birlikte yaptığımız yapımdan gurur duyduklarını” ve şovun Halkın Seçimi Ödülünü kazandığını belirtti. The Wall Street Journal’a konuşan bir Archewell sözcüsü Meghan, “Yapımcılar izleyicileri için başka bir platformda daha fazla içerik geliştirmeye devam ediyor” dedi.

Spotify anlaşması, Harry ve Meghan’ın kraliyet görevlerinden vazgeçtikten sonra yaptıkları en büyük ticari anlaşmalardan biriydi. Çift, finansal olarak bağımsız olma umuduyla medya anlaşmaları aradı, ancak karışık sonuçlar elde etti. Netflix, Meghan tarafından yaratılan bir animasyon şovunu prodüksiyon tamamlanmadan önce iptal etti, ancak çiftle ilgili bir belgesel dizisi geçen yılın sonlarında yayın hizmetine girdi. Harry & Meghan kısa sürede Netflix’in en çok izlenen belgesellerinden de biri oldu.

Hyundai sürdürülebilir mobilite için yatırımlarına devam ediyor