Uçakta oje sürdü! Başına gelmeyen kalmadı

Uçakta oje sürdü! Başına gelmeyen kalmadı

Uçakta oje süren kadın sosyal medyada gündeme oturdu. İşte tüm detaylar.

Bir kadın, uçakta otururken tırnaklarını boyadığı için internette gündeme oturdu. Başka bir yolcu, ismi açıklanmayan kadının tırnaklarına cila sürerken çekilen fotoğrafını çekti. İddiaya göre kadın uçağa da kendi birasını getirmiş. Uçuş millerini ve seyahatlerini yazan havacılık yazarı JT Genter, Twitter/X’te kadının iki fotoğrafını paylaştı; birinde tırnaklarına ten rengi oje sürdüğü görülüyor, diğerinde ise tepsi masasında bir kutu Bud Light bira görülüyor. Paylaşımda “Oje kullanıcıları: LÜTFEN oje sürmek için yüzlerce yabancının geri dönüştürülmüş havayı soluduğu kapalı bir alanı kulanmayın” ifadeleri yer aldı.

Uçakta oje sürdü! Başına gelmeyen kalmadı

“Bazılarımız zehirli dumanlara karşı çok hassastır. Ayrıca, uçağa getirdiğiniz alkolün içilmesi yasal değil.” Yorum yapanlar kadının davranışı karşısında dehşete düşmüştü, ancak bazıları uçağa gizlice alkol sokulmasında sorun bulmuyor. Bir sosyal medya kullanıcısı, “oje konusunda seninle aynı fikirdeyim ancak uçağa alkol sokulması yasal olmalı” ifadelerini kullandı.

Uçuş neyse ki kısa sürdü ve ojeden gelen kokuyu savurmak için püskürtme kanatlarını kullandılar. Bu, bir yolcunun tartışmalı davranışlarıyla ortalığı karıştırdığı ilk örnek değil. Geçtiğimiz dönemlerde bir yolcu uçağa evcil hayvan sokması ile gündeme gelmişti. Oldukça şaşırtıcı şeylerin yaşandığı uçak seyahati ne yazık ki daraldığınızda inebileceğiniz türden olmadığı için ne olursa olsun yolculuğa katlanmanız gerekiyor.

The Sims 4 For Rent genişleme paketi için oynanış fragmanı yayınlandı!