Android Tabletler ile Uçun!

inflight tablet jpg

Hava yolu hizmetinde henüz bir kaza yaşamamış olan firma Amerika’da ki en önemli bölgesel havayolu şirketi olan Virgin America yeni uygulaması ile uçak yolcuları Android tabletler ile eğlenceli vakit geçirecek.

Akıllı telefonlarımıza günlük sosyal yaşantımızda ve çalışırken dahi ne kadar ihtiyaç duyduğumuz aşikar.Özellikle boş vakitlerimizde ve yolculuklarda elimizden düşürmediğimiz telefonlar uçağa binildiğinde mecburi olarak kontrolümüz altından çekip alınıyor. Virgin America şifrketi bu sıkıntıyı bir nebze giderebilmek için uçaktaki koltukların ardına yerleştirdiği Android tabletlerle yolculara en azından sıkılmamaları adına büyük bir eğlence aracı sunmuş oluyor.

americavirgin

Koltukların ardındaki Android tabanlı tabletler sayesinde yolcular, uçuş ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabiliyor. Aynı zamanda yolcular, Pac-man gibi dilediği oyunu oynayabilme fırsatına da sahip oluyor. Ayrıca Netflix işbirliği sayesinde tablet üzerinden 720p çözünürlüğünde film seyredebilmek mümkün. Airbus markasını tercih eden firma müşterilerinin rahatı ve konforu konusunda adından söz ettiriyor.

Seferlerinin neredeyse tamamı Amerika’nın içine düzenlenirken yalnızca çevre ülkelerden Kanada ve Meksika’ya sunan firma şimdiden uluslararası hava yolu şirketlerine öncülük eden bir uygulama ile karşımıza çıkıyor. Şu an için yeni yeni başlandığını ve  Android tabletler şimdilik üç farklı uçakta yer aldığını söylemek gerekir.  2016 yılında tüm Virgin America uçaklarında yer edinmesi bekleniyor.

Sony Smartband Talk Video İnceleme