MiniLED gaming’i herkesin bütçesine uygun hale getiriyor 

miniled

İleriye dönük, 27 inçlik (68.6 cm) AOC GAMING Q27G3XMN/BK :  MiniLED gaming’i herkesin bütçesine uygun hale getiriyor , devrim niteliğindeki MiniLED teknolojisi ve eşi benzeri olmayan gaming performansının kesiştiği yerde bulunuyor, üstelik bu ürün, sektör normlarına meydan okuyor.

 

Muhteşem fiyatta, etkileyici renkler sunan üst düzey bir HDR deneyimi arayan oyuncular için hazırlanmış Q27G3XMN/BK, diğer gaming monitörlerinin arasında, kelimenin gerçek anlamıyla ışıldıyor.

Büyüleyici, 27 inçlik bir Hızlı VA paneline sahip Q27G3XMN/BK, çarpıcı bir QHD (2560×1440) çözünürlüğe sahip ve 336 ışık kısma bölgesini destekleyen bir MiniLED arka aydınlatması da bulunuyor.

Bu yenilikçi teknoloji sayesinde monitör, HDR’nin en yüksek seviyelerinden biri olan, aynı kare içinde kapkara, derin siyahları ve aynı zamanda da en parlak ışıklı yerleri görüntülemeyi sağlayan ve büyük takdir gören VESA DisplayHDR 1000 sertifikasına sahip.

10-bit renk derinliği ile (8-bit + FRC), monitör 1.07 milyar renk üretiyor ve yüksek bir renk gamı kapsamı (+%95 DCI-P3) sağlıyor. Günümüzün oyun monitörü teknolojisinin ön sıralarında yer alan bu monitörün 27 inçlik ölçüsü ve QHD çözünürlüğü yüksek piksel yoğunluğu sonucunda keskin metin ve görüntüler sunuyor.

Ayrıca sahip olduğu 180 Hz yenileme hızı ve 1 ms GtG’ye çıkan dikkat çekici tepki süreleri ile oyuncuların, rekabetçi oyun dünyasının ön sırasında kalmalarını sağlıyor.

miniled

MiniLED arka aydınlatma eşsiz değer ile buluşuyor

Q27G3XMN/BK modelinin cazibesinin temelinde, onu diğerlerinden farklı kılan bir özellik var:

Etkileyici, ayrı ayrı 336 ışık kısma bölgesini destekleyen, çığır açan bir MiniLED arka aydınlatma. Bu üstün teknoloji, monitörü DisplayHDR 1000 sertifikasyonu seviyesine çıkartarak, eşi benzeri görülmemiş bir parlaklık ve kontrast sağlıyor. Hızlı VA panelinin zaten inanılmaz bir doğal kontrast oranı bulunuyor.

Bu oran, MiniLED arka aydınlatma ile bir araya geldiğinde, tamamen yüksek dinamik aralık içeriğinin nefes kesici bir reprodüksiyonunu sunuyor. Tam yelpazedeki yerel ışık kısma (full array local dimming – FALD) arka aydınlatma çözümü ise ekranın bazı bölümlerinin tamamen siyah olmasına izin verirken diğer alanları çok yüksek bir parlaklıkta tutarak HDR deneyimini muhteşem şekilde iyileştiriyor.

Ortamla en ilişkili, hikâye odaklı oyunlardan sahneler bile doygun siyahlar ve ışıklı vurgular ile canlanıyor.

Tam doğruluk ve hız: QHD, 180 Hz, 1 ms GtG

Q27G3XMN/BK en iyisini isteyen oyuncular için turnayı gözünden vuruyor. QHD (2560×1440) çözünürlüğü hiçbir ayrıntıyı kaçırmazken 180 Hz yenileme hızı ise ultra akıcı bir oyun deneyimini garantiliyor.

Bu model, en yüksek piksel overdrive ayarlarını kullanarak 1 ms GtG’ye kadar çıkabilen tepki süreleri ve minimum hayalet görüntü ile hıphızlı oyunlar için en iyi tercih olarak öne çıkıyor.

Hızlı VA paneli en yoğun FPS ve hızlı oyun sekanslarında bile geçişlerin keskin olmasını sağlıyor ve ayrıca anlatı odaklı, daha yavaş akan yarışlarda da büyüleyici ve duyusal bir şölen sunuyor. Q27G3XMN/BK oyunda kusursuzlukta yeni bir standart koyarak hassasiyet ve hızı mükemmel bir uyum içerisinde sunuyor.

Realme 11 Pro+ inceleme: Türkiye’de üretilen belki de en iddialı telefon!