Multiplayer Horizon oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

multiplayer horizon oyunu

Bir süredir hazırlık aşamasında olan multiplayer Horizon hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni oyun orijinal seriden oldukça farklı olacak.

Son dönemin en dikkat çekici oyun serilerinden Horizon, büyümeye devam ediyor. Bir yandan ana seri devam ederken, bir yandan da bu seriden uyarlanan bir dizi hazırlanıyor. Ancak yapım aşamasındaki Horizon projeleri bunlardan ibaret değil. Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda gelen bilgiler, Guerilla Games stüdyosunun bir de multiplayer Horizon oyunu hazırladığını ortaya çıkarmıştı. Dün bu multiplayer oyun hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Görünen o ki multiplayer oyun ana seriden oldukça farklı olacak.

Horizon Forbidden West yine ertelendi

Multiplayer Horizon oyunu ilk ortaya çıktığında, çok oyunculu bu online oyunda yepyeni karakterler olacağı ve ana seriden farklı bir görsel stile sahip olacağı iddia edilmişti. Bu hafta ortaya çıkan yeni detaylar bu iddiaları destekler nitelikte. Çünkü gelen son bilgiler de multiplayer oyunda yepyeni karakterlerin olacağını ve bu karakterler etrafında dönen yepyeni bir hikayenin anlatılacağını söylüyor. Yani ana Horizon serisinin ana kahramanı olan Aloy ve etrafındaki karakterler multiplayer oyununun parçası olmayacak.

Bu bilginin kaynağı Guerrilla Gumes tarafından açılan yeni bir iş ilanı. Stüdyo bu yeni iş ilanında, multiplayer oyun için çok sayıda yeni karakter ve hikaye yaratacak bir hikaye direktörü aradığını söylüyor. Bu direktör, kurulacak yeni yazar ekibiyle birlikte multiplayer Horizon oyununun dünyasını şekillendirecek.

Realme GT5 piyasaya sürüldü