Bruce Lee, Mezarındayken Bile Rekor Kırdı!

Bruce Lee

Dünya tarihinin en iyi dövüş sporcusu aktörü olarak kabul edilen Bruce Lee, hiç yarışmadığı UFC’de akıl almaz bir başarıya imza attı.

Electronic Arts’ın yeni dövüş oyunu UFC, geçtiğimiz ay satışa sunulmuş ve önemli satış rakamlarına ulaşarak; eleştirmenlerden de olumlu puanlar toplamıştı.

Electronic Arts, bugün itibariyle son derece ilginç bir açıklamaya imza attı. Yapımcı firmanın açıklamasına göre; UFC’de, Bruce Lee 3.41 milyon kez seçildi.

Bruce Lee UFC

Üstelik Bruce Lee’yi seçmek hiç de kolay değil zira karakter, normal menülerde yer almıyor. Bruce Lee’yi seçebilmek için oyunu en üst zorluk seviyesinde bitirmek ve 6 dolar ödemek gerekiyor.

Bruce Lee’den sonra en çok tercih edilen karakter ise 3 milyon adetle Anderson Silva oldu.

Bruce Lee’nin usta olduğu dövüş sporları arasında;  Kung Fu, Wing Chun, Karate, Boks, Tayland boksu, Jujutsu, Kick Boks, Aikido, Judo, Eskrim ve Güreş yer alıyordu.

 Bruce Lee, 27 Kasım 1940’da Hong Kong’ta doğdu, 20 Temmuz 1973’de Amerika’nın Amerika’nın San Francisco şehrinde hayatını kaybetti. Bazı şehir efsanelerinin aksine Bruce Lee’nin ölüm sebebi anevrizma olarak belirlendi.

Anevrizmalar, normal bir atardamar göre çok daha zayıf duvar yapısına sahip oldukları için, aniden patlayarak hayatı tehdit eden ciddi kanamalara neden olmalarıyla tanınıyorlar. Anevrizma, hastaların beyninde patlamaya hazır bir bomba olarak tanınıyor.

Bruce Lee’nin oğlu Brandon Lee’de, 1993’de The Crow çekimleri sırasında vurularak hayatını kaybetmişti.

Microsoft 18.000 Kişiyi Kovacak