Ubisoft Forward etkinliği durduruldu!

e3 2018 ubisoft

Oyuncuların büyük bir merakla takip ettiği Ubisoft Forward etkinliği hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Gelen bilgilere göre bu etkinliğini iptal edilme ihtimali çok yüksek. Bakalım bu platform ne yapmayı düşünüyor?

9 Haziran / 11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan E3 2020 oyun fuarı alınan bir kararla birlikte iptal edildi. Normal şartlarda bu etkinlik düzenli olarak her yıl gerçekleştirildi. Koronavirüs salgını nedeniyle etkinlik iptal edildi ve ona bağlı olan birçok etkinlik daha otomatik olarak durdurulmuş oldu. Ubisoft tarafından gelen bir bilgi ise iptal olan etkinlik sayısının artabileceğini gösteriyor.

Ubisoft etkinliği ileri tarihe aldı

“Tarihi not edin! Özel oyun haberleri, açıklamalar ve çok daha fazlasıyla tamamen dijital bir etkinlik olan Ubisoft Forward için 12 Temmuz’da bize katılın. Takipte kalın.” notları bu şirket tarafından yazılmıştı. Firmanın böylece 12 Temmuz tarihinde oyun oynatacağı söylendi.

ubisoft

Ubisoft tarafından düzenlenen bu etkinlikte ilginç bazı oyunlar yer alacaktı. Push Square’de yer alan bazı sızıntılar, Ubisoft’un göstermeyi seçeceği oyunların neredeyse tamamının PlayStation 5’te de yer alacağını gösteriyor. Tüm bunlara ek olarak, Assassin’s Creed Valhalla ve Watch Dogs Legion’ın oynanış videoları da yer alacak diyebiliriz. Ayrıca, Gods & Monsters’tan da videolar bu platform içerisinde bulunabilir.

OnePlus için Always-on Display özelliği ne zaman gelecek?

Sadece oyunlu etkinlikler değil aynı zamanda çeşitli cihazların gösterildiği diğer etkinlikler de teker teker iptal ediliyor. Özellikle de erken tarihli olanların iptal edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu tür etkinliklerin Temmuz ayında başlayacak olması havaalanlarında yolcu taşımacılığının bu tarihlerde yapılacağını gösteriyor. Sizce daha başka hangi etkinlikler ertelenebilir? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.