OnePlus kablolu kulaklık sorunu devam ediyor!

OnePlus 8 Lite 3

OnePlus kablolu kulaklık sorunu hız kesmeden kullanıcıları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Şirket bu aralar bazı akıllı telefonlarında çok fazla sorun yaşıyor.

Dünyanın en büyük akıllı telefon şirketlerinden bir tanesi olan OnePlus neredeyse her ay farklı bir sorunla karşı karşıya kalıyor. Bundan kısa bir süre önce yeşil ekran ve siyah ekran gibi problemler vardı. Bu akıllı telefon modelini kullanan kişilerden gelen yorumlara bakıldığında kablolu kulaklık ile ilgili çok sorun yaşandığı söyleniyor. Bu sorunun daha çok sağ ve sol ses kanallarının birbirine karışması olduğu ifade ediliyor.

OnePlus kulaklık problemi

Şirketin özellikle de OnePlus 7 modeli ile ilgili böyle sorunlar yaşaması akıllarda soru işareti yaratıyor. Kablosuz kulaklık kullanıldığında problemin tamamen çözüldüğü görülse bile yine de bu kesin bir çözüm değil. Kullanıcılardan bazıları geçici bir çözüm sağlamak için kablosuz kulaklık tercih ediyor.

kulaklık1

Sadece OnePlus 7 modelinde değil aynı zamanda OnePlus 8 için de aynı sorunların yaşandığı söyleniyor. Özellikle de akıllı telefonları üzerinden oyun oynayan kişiler çok fazla sorun yaşayabiliyor. Ses sağdan geldiği için bazı oyuncular sağdaki bölüme bakıyor ancak tehlike aslında sol tarafta geliyor. Böyle durumlar ne yazık ki nadir yaşanmıyor. Firma bu hatasının bir an önce giderilmesi gerektiğinin farkında.

OnePlus için Always-on Display özelliği ne zaman gelecek?

Akıllı telefon kullanıcıları bunun donanımdan kaynaklı olduğunu ve şirketin geri ödeme yapması gerektiğini ifade ediyor. Bu şirket tarafından yapılan açıklamalarda, bunun donanım değil yazılımdan kaynaklı olduğu söylendi. Çok kısa bir süre içerisinde bu hatanın giderileceği belirtildi. Eğer sizler de böyle problemler yaşıyorsanız yorumlar bölümünden bizlere belirtebilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.