Ubisoft, ‘Assassin’s Creed’in gelişini’ açıkladı

Ubisoft, 'Assassin's Creed'in gelişini' açıkladı

Ubisoft, bu yıl içinde uzun süredir devam eden Assassin’s Creed serisi için sırada ne beklememiz gerektiğini açıklayacak. İşte tüm detaylar.

Ubisoft bugün, serinin geleceğini tartışmak için Eylül ayında özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını duyurdu. AC 15. Yıldönümü Kutlamaları canlı akışı sırasında şirketten pek fazla ipucu alamasak da, ne bekleyeceğimiz konusunda iyi bir fikrimiz var. Bloomberg’den Jason Schreier’in haberine göre Ubisoft’un iki yeni Assassin’s Creed projesi üzerinde çalıştığını biliyoruz.

Ubisoft, 'Assassin's Creed'in gelişini' açıkladı

İlki, kod adı Infinity olan, birden fazla zaman dilimini ve ayarı kapsayacak ve hayranların birlikte oynamasına izin verecek bir canlı hizmet deneyimi. Şirketin CEO’su Yves Guillemot, Temmuz 2021’de oyun üzerinde çalıştığını doğruladıktan sonra, geçtiğimiz Ekim ayında Infinity’nin ücretsiz bir oyun olmayacağını söyledi. Şirket ayrıca Rift kod adlı yeni bir bağımsız başlık üzerinde çalışıyor. Schreier’e göre, Rift hayata bir Assassin’s Creed Valhalla genişlemesi olarak başladı, ancak daha sonra şirket tarafından kısa vadeli yayın programını desteklemek için bağımsız bir oyuna dönüştürüldü. Yeni oyunun seriyi gizli köklerine geri döndüreceği ve Valhalla’nın Basim Ibn Ishaq’ın başrolde olacağı bildiriliyor.

İki projeden, daha sınırlı kapsamı ve Schreier’in şirketin Infinity’den önce yayınlamayı planladığını söylediği gerçeği göz önüne alındığında, Ubisoft’un Rift hakkında bilgi paylaştığını görmemiz daha olası. Tabii ki, Ubisoft bizi şaşırtabilir ve şirketin hayranları için ne sakladığını öğrenmek için Eylül ayına kadar beklememiz gerekecek.

Tesla inceleme altına alındı: Çok fazla kaza haberi geliyor