Uber’den sürücülere ferdi kaza sigortası

Ferdi Kaza Sigortası

Uber, Türkiye’deki tüm Uber Taksi sürücü ortaklarının Ferdi Kaza Sigortası ndan faydalanması için önemli bir adım attı

Uber, Allianz Partners ile Avrupa genelinde yaptığı işbirliği kapsamında, aralarında Türkiye’nin de olduğu 23 Avrupa ülkesinde Uber uygulamasını kullanan bağımsız sürücülere 2022 yılı itibariyle ferdi kaza sigortası sunmaya başladı.

Türkiye’de Uber’e getirilen erişim engelinin geçtiğimiz sene kalkması ile Uber’in yasal statüsünü netleştirmesi ve Uber Taksi’nin İstanbul, Ankara ve İzmir’de hizmete girmesiyle birlikte, uygulama hem yerli hem de yabancı kullanıcılardan yoğun bir ilgi ve kullanım görmeye devam ediyor.

uber cinsel saldırı Ferdi Kaza Sigortası

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, “Tüm Uber Taksi sürücü iş ortaklarımız, Uber yolculukları esnasında geçerli olacak iş ortağı koruma ferdi kaza sigortasından ücretsiz bir şekilde faydalanabilecekler. Uber platformunu kullanan sürücülere destekler sunmaya ve sektöre yenilikler getiren projelerimize devam edeceğiz.”

Uber Taksi ile Türkiye’deki kullanıcı ve yolculuk sayıları 2021 yılı boyunca sürekli artan Uber, uygulamayı kullanan tüm taksi sürücülerine uygulama üzerinden yolculuk yaptıkları süre boyunca koruma sağlayan geniş kapsamlı bir sigorta programı sunmaya başladı.

Taksi sürücülerinin gelirlerini  artırmalarını, daha verimli çalışmalarını ve kolayca yolcu bulmalarını sağlayarak trafik sıkışıklığını azaltmaya yardımcı olma misyonunu taşıyan Uber, 2021 yılında Uber uygulamasını kullanan yaklaşık 25 bin taksi sürücüsü iş ortağına olan bağlılığını her geçen gün arttırıyor.

Allianz Partners tarafından Uber Taksi sürücü iş ortaklarına özel olarak sunulan bu program kapsamında, taksi sürücüleri Uber yolculukları esnasında meydana gelebilecek kazalar, yaralanmalar veya hastaneye yatış sonucu oluşan tedavi masraflarını içeren destek paketlerinden faydalanabilecekler.

Uber uygulaması nasıl çalışır:
1. Uygulamayı akıllı telefonunuza indirin.
2. Şehrin herhangi bir yerinden Uber uygulamasını açın, varış noktanızı girin ve yolculuğunuz için bir taksi çağırın.
3. UberTaksi’yi uygulama üzerinden takip edin, taksinin sizi almak için kaç dakika içinde varacağını ve sürücü ile ilgili tüm bilgilerin yanı sıra aracın model ve plaka numarasını takip edin.

Samsung Galaxy A53 ve A73’ün tanıtım tarihi belli oldu