Facebook’un Beğen Tuşu değişecek mi?

Facebook Beğen Tuşu değişecek mi

Facebook’un birkaç aydır denediği yeni Özelliği kısa süre sonra ABD’deki Kullanıcıların kullanımına sunması bekleniyor.

Bloomberg’in, Facebook Şirket Yöneticilerine dayandırdığı habere göre; Facebook yeni yüz ifadelerini ‘birkaç hafta sonra yayınlayacakmış.

Facebook son zamanlarda Kullanıcıların kendi profillerini ve iletilerini kişiselleştirmelerini kolaylaştıracak yeni araçlar uygulamaya koymuştu.

Sosyal Medya Sitesinin Üst Düzey Yöneticisi Mark Zuckerberg; “Beğenme Tuşunu”nun kullanımıyla ilgili yaptığı açıklamada, bu fikri çok negatif bulduğunu söylemişti.

Şirket; ”Beğenme Tuşu” yerine ”Reaksiyonlar” özelliği ile Kullanıcıların tepkilerini daha iyi bir şekilde ifade edebileceğini düşünüyor.

Sosyal Meyda sitesi Facebook, kullanıcıların tepkilerini daha iyi ifade etmesi için Animasyonlu Yüz İfadelerini de kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Teknoloji haberleri veren Appy Geek de bu konu hakkında; ”Reaksiyonlar” adını alacak özellikle birlikte Kullanıcılar, Sosyal Medya platformundaki içeriklerle ilgili neler hissettiklerini ifade edebilecek.

Yeni Reaksiyonlar arasında Beğeninin yanı sıra Kalp Simgesi, Şoke Olmuş, Gülümseyen ve Üzgün Yüz İfadeleri de var. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

ABD’de en çok satan Windows Phone’lar belli oldu!