Reddit, Twitter gibi NFT kullanıcı profil resimlerini test ediyor

Reddit, Twitter gibi NFT kullanıcı profil resimlerini test ediyor

Twitter’ın yeni NFT hamlesinin ardından bir hamle de Reddit tarafından geldi. Twitter profil resimlerinin NFT olabileceğini duyurmuştu. Ardından benzer bir hamle Reddit’ten geldi. İşte detaylar.

TechCrunch, Reddit tarafından şimdi bir NFT profil resmi uygulamasının test edildiğini duyurdu. Ancak özelliğin  kullanıcılara gerçekte nasıl görüneceği belli değil. Twitter profil resminde NFT kullanan kişileri ayırt edecek bir özellik olarak profil kısmında renk farkı sunmuştu. Bu renk farkı sayesinde NFT sahipleri düşük seviyeli profillerden ayrılacak. Reddit’in de benzer bir uygulama ile NFT sahiplerine bir ayrıcalık sunması bekleniyor.

Reddit, Twitter gibi NFT kullanıcı profil resimlerini test ediyor

Reddit sözcüsü Tim Rathschmidt TechCrunch’a verdiği demeçte “Reddit’te her zaman kullanıcılara ve topluluklara değer sağlamanın yollarını araştırıyoruz. Şu anda NFT’leri profil resimleri (avatarlar) olarak kullanma ve sahipliğini doğrulama yeteneğini test ediyoruz” ifadelerini kullandı. “Bu küçük, dahili bir test ve yeteneğin genişletilmesi veya yaygınlaştırılmasıyla ilgili herhangi bir karar verilmedi”. Özellikle TechCrunch, Reddit’in özel profil resimlerini kendi NFT projesi CryptoSnoos’un sahipleriyle sınırlamadığını da söylüyor. Özellik gerçekten uygulanırsa uygulamaya göz atarken istediğiniz NFT’yi görüntüleyebileceksiniz. NFT çılgınlığı hayatımıza son zamanlarda girmiş olsa da şimdiden ciddi bir popülerlik elde etmiş durumda. Bir çok sanatçıda kendi ürünlerini NFT olarak satıyor. Geçtiğimiz günlerde bir ressam metaverse evrende galeri açarak ürünlerini normalde satacağından daha pahalıya NFT olarak satmıştı.

Google Docs yeni özellik alıyor: Dökümanlarınız güvende kalacak