WhatsApp’ta yanlış mesaj gönderme derdine son!

whatsapp logo

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta yanlış mesaj göndermek artık sorun olmayacak. İşte detaylar.

2014 yılında Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alınan WhatsApp her geçen gün yeni özelliklerle karşımıza çıkıyor. Son olarak GIF desteğini kullanıma sunan WhatsApp’ta kullanıcıların en çok beklediği özelliklerden biri geliyor. Yanlış mesaj gönderenlere müjde!

WhatsApp’ta yanlış mesaj gönderme derdine son!

Twitter’da ortaya çıkan bir iddiaya göre, önümüzdeki dönemde yayınlanacak yeni bir WhatsApp güncellemesi ile birlikte kullanıcılar, yanlışlıkla gönderdiği mesaj ve medya dosyalarını geri alabilecek. Yani istenmeden gönderilen mesajlar, karşı taraf görmeden silinebilecek.

Söz konusu özelliği kullanabilmek için en önemli şart ise mesajı henüz karşı tarafın görmemesi gerekiyor. Karşı taraf gördükten sonra mesajı geri almak mümkün olmayacak.

Benzer bir özellik geçtiğimiz dönemlerde duyurulan BBM mesajlaşma uygulamasında da kullanıma sunulmuştu. Ancak uygulama kullanıcılar tarafından pek tercih edilmemişti.

Bahsedilen özellik henüz WhatsApp’ın beta sürümlerinde görülmedi. Yani herhangi bir ekran görüntüsü veya resmi bir açıklama yok ancak iddialar bu özelliğe işaret ediyor.

WhatsApp’ta yanlış mesaj gönderme konusunda yapılacağı söylenen bu yeni iyileştirme hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Apple AirPods hakkında bilinmesi gereken 7 önemli özellik!