Apex Legends PC’de çökme sorunu yaşıyor

maxresdefault 59

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen battle royale oyunu Apex Legends, PC’de çökme sorunu ile karşı karşıya. İşte konu hakkındaki detaylar.

Son dönemde battle royale tarzı oyunların hayli revaçta olduğunu biliyoruz. PUBG ile başlayan bu süreç Fortnite ile devam etmişti. Bu iki yapım haricinde beki 10’a yakın farklı battle royal oyunları da kullanıma sunuldu. Fakat hiç biri tutmadı. Ta ki Apex Legends’a kadar.

Respawn Entertainment imzası taşıyan Apex Legends önce konsollarda, sonra da PC’de oyun severlerin beğenisine sunuldu. Sürpriz bir şekilde yoğun ilgi ile karşılanan yapım, kısa sürede en çok oynanan battle royale oyunlarından biri olmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde Fortnite’ın Twitch üzerindeki hakimiyetine de son veren Apex Legends, şu arada PC’de bir dizi problemle karşı karşıya.

Apex Legends PC’de çöküyor!

Kısa süre önce Respawn Entertainment, oyunun PC’de daha stabil çalışması ve FPS oranının yükseltilmesi için bir yama yayınlamıştı. Yayınlanan bu yama sonrasında beklenildiği üzere FPS oranı yükseldi. Fakat hesapta olmayan teknik bir nedenden ötürü oyunun PC versiyonu çökmeye başladı.

Oyunda çökme sorunu yaşan kullanıcılar belgeler klasöründe apex_crash.txt dosyası ile karşılaştı. Pek çok oyuncu bu dosyayı Respawn Entertainment’a yolladı. Yapımcı ekip ApexLegends’ın çökme problemini büyük oranda aştıklarını belirttiler. Eğer siz de hala oyunda çökme sorunları yaşıyorsanız oluşan metin belgesini raporlamanızı tavsiye ederiz.

Devil May Cry 5 satış rakamları açıklandı