Twitter NFT özelliğine hazır olun: Dünyada bir ilk yaşanacak

Kripto para piyasaları

Twitter NFT özelliğine çok az bir süre kaldı. Özellikle son dönemlerde sosyal medya devi kripto paralara sürekli göz kırpıp duruyor. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Twitter NFT özelliğine kavuşacak gibi görünüyor. Şirket uzun bir süredir bunun sinyallerini veriyordu. Şimdi ise sırada gerçekleştirme zamanı. Hatırlayacağınız üzere Twitter’ın kurucusu ve CEO’su Jack Dorsey bazı açıklamalara yer vermişti. Ona göre kripto para sektörü mutlaka yatırım yapılması gereken bir alan.

Sosyal medya devi tercihini yaptı ve NFT üzerinden bir proje geliştirmeye çalıştı. Böylece kripto paralarda beklenen yatırım düzeyi yakalanmış oldu. Henüz net olarak bilgi verilmese bile bir yazılım mühendisi konu ile ilgili detayları aktardı. Twitter platformunda bu yeni özelliği kullananların neler göreceğini gösterdi.

Twitter NFT özelliğine keskin dalış yapıyor

Mada Aflak isimli bir yazılım mühendisi Twitter platformuna NFT yerleştirmenin mümkün olduğu bir video gösterdi. Videoya bakıldığında profil fotoğrafının seçiminde NFT seç bölümü çıkıyor. Böylece kullanıcılar kendi profil fotoğraflarını bunlarla doldurabilecek.

Ayrıca bunlara ek olarak koleksiyon isimli bir sekme yer alacak. Bu sekme Twitter kullanıcılarının görebileceği şekilde sergilenecek. Ayrıca isteyen tüm kullanıcılar bu koleksiyonun kaynağına gidebilecek. Bildiğiniz üzere NFT olarak isimlendirilen ve değiştirilemez token olan bu tür sistemlerde alım ve satım yapmak oldukça kolay. Twitter NFT özelliğine yoğunlaşıyor.

Sosyal medyada NFT sansürü gündem oldu: Tehlikeli madde

Twitter belki de ilerleyen dönemlerde büyük bir NFT havuzu oluşturacak. Böylece isteyen tüm kullanıcılar bu havuz üzerinden alım ve satım işlemleri yapabilecek. Kısacası Twitter bu konuda son derece ciddi. Peki sizce böyle bir özellik kullanıcılar tarafından hoş karşılanacak mı? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.