Twitter mali kriz ile karşı karşıya!

Twitter Blue aboneliği ucuz bir yıllık seçenek alıyor

Ünlü iş insanı Elon Musk, geçtiğimiz yıl Twitter’ı satın aldığından beri şirketi milyonlarca dolar zarara soktu.

Twitter mali kriz ile karşı karşıya! Sosyal medya uygulamaları arasında hala oldukça popüler olan Twitter, eskisine oranla ise ciddi bir güç kaybı yaşadı. Geçtiğimiz sene ünlü iş insanı Elon Musk tarafından satın alınan şirket, o günden bu yana pek çok şok yaşadı. Popüler sosyal medya platformunu satın aldıktan kısa bir süre sonra büyük bir işten çıkarma operasyonu başlatan Elon Musk, şirketin bazı eşyalarını da satışa çıkarmıştı. Tüm bu yaşanan gelişmeler bu günlerde ise Twitter’a olumsuz olarak geri dönmüşe benziyor.

Twitter Blue dünya genelinde erişime açıldı

Twitter mali kriz ile karşı karşıya!

1 yıl içerisinde ciddi bir kullanıcı kaybı da yaşayan Twitter’dan en çok reklam veren firmaların ayrılması da platformu zor duruma düşürdü. Geçen yıldan bu zamana kadar gelirleri yüzde 40 oranında düşen Twitter, çareyi Blue aboneliğinde buldu.

Twitter önemli bir ismi işten çıkardı

Yıl sonuna kadar firmaya toplamda 28 milyon dolar gelir getirmesi beklenen bu aboneliğe ek olarak hesabı kapanan bazı kullanıcıların da hesabının tekrar aktif hale getirilmesi gündemde.

Twitter önemli bir ismi işten çıkardı

Finansal sorunlarla karşı karşıya kalan Twitter’ı bu sorunlardan arındırmak isteyen Elon Musk’ın daha başka ne gibi adımlar atacağını ise zaman gösterecek. Yakın zamanda tüm dünyada kullanıma sunulan Twitter Blue aboneliği, web tarafında 8 dolar, iOS ve Android için 11 dolarlık bir aylık ücrete sahip. Twitter mali kriz ile karşı karşıya!

Redmi Note 12S özellikleri kesinleşti