Redmi Note 12S özellikleri kesinleşti

redmi 12c 1

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Redmi’nin yeni fiyat performans odaklı akıllı telefonu Note 12S’in neredeyse tüm özellikleri sızdırıldı.

Redmi Note 12S özellikleri kesinleşti. Xiaomi’nin alt markası Redmi’nin yeni akıllı telefonu Redmi Note 12S, yakın bir zamanda global pazardaki yerini alacak. FCC, EEC ve IMDA gibi çeşitli kurumlardan aldığı sertifikalarla kullanıcıları heyecanlandıran cihazın, ‘2303CRA44A’ model numarası ile pazara sunulacağı öğrenildi.

Redmi Note 12

IMDA sertifikası ile cihazın Bluetooth ve Wi-Fi bağlantılarının kesintisiz ve hızlı olacağı anlaşılırken, cihazın diğer özellikleri henüz sızdırılmadı. Ancak bazı raporlar, Redmi Note 12S’in geçen yıl piyasaya sürülen Note 11S modelinin yenilenmiş bir versiyonu olacağı yönünde. Note 11S, 33W şarj desteği sunarken, Note 12S daha hızlı 67W şarj desteği ile gelecek.

Redmi Note 12

Redmi Note 12S özellikleri kesinleşti

Rapora göre, Redmi Note 12S, 6.43 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekran ve 90Hz yenileme hızı ile donatılacak. İşlemci kısmında ise Helio G96 yonga setine sahip olacak olan cihaz, 8GB’a kadar RAM ve 128GB dahili depolama kapasitesi sunacak. Ayrıca, cihazın MIUI 14 arayüzü ile birlikte Android 13 işletim sistemi ile çalışacağı tahmin ediliyor.

Redmi Note 9 Pro 5G, MIUI 12.5 güncellemesini alıyor

Kamera özelliklerine baktığımızda, Redmi Note 12S’in arka tarafında 108 megapiksel birincil sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens, 2 megapiksel makro sensör ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan dörtlü bir kamera kurulumu bulunacak. Ön tarafta ise, selfie ve video görüşmeleri için 16 megapiksellik bir kamera bulunacak.

Bütçe dostu ancak özellik açısından oldukça dolu telefonlarıyla tanınan Redmi, Redmi Note 12S ile bu geleneğini sürdürmeye hazırlanıyor. Tüm bu özellikleriyle Redmi Note 12S, yakın zamanda küresel piyasada boy göstermeye hazırlanıyor.

Resident Evil 4 Remake çıktı ancak içeriği kırpıldı