Twitter Lite, 24 ülkede daha kullanıma giriyor

twitter lite

Günümüz dünyasında sosyal medyanın gücü tartışılamaz bir seviyeye ulaşmış durumda. Zira artık birçok yardım ve bağış kampanyası bile sosyal medya kanalları üzerinden yürütülüyor. Twitter’da gündeme oturan bir yardım kampanyası ile sadece saatler içerisinde milyonlar toplanabiliyor. Bu da sosyal medyanın gücünü görmemiz için net bir örnek.

Tabi herşeyin bir bedeli olduğu gibi sürekli sosyal medya ile içli dışlı olmanın da bir faturası var. Evlerimizde ya da iş yerlerimizde kablosuz ağa bağlandığımız zaman sosyal medya paylaşımları bizim için sorun olmayacaktır. Fakat mobil olduğumuzda, video ve yüksek çözünürlüklü içerikleri görüntülemek kotamızı bitirebilir. Kota da bir yana, 3G ya da 4G’den mahrum olunan bir bölgede bu tarz içeriklerin görüntülenmesi neredeyse imkansız olabiliyor. Tabi ki Twitter Lite kullanıcısı değilseniz.

Twitter Lite düşük hızda bile çok verimli

Twitter’ın kısa süre önce yalnızca Filipinler’de kullanıma soktuğu Twitter Lite, 2G gibi düşük hızlarda bile muazzam bir performans sergiliyor. Bu uygulama ile hem Twitter’a hızlı bir şekilde erişebiliyor, hem de kotanızı gereksiz içeriklerle doldurmuyorsunuz.

Twitter, yeni uygulamasını daha fazla bölgeye getirmeye karar verdi. Twitter tarafından yapılan açıklamaya göre Twitter Lite artık 24 ülkede daha kullanılabilir. Bu ülkelerin isimleri ise şu şekilde;

Cezayir, Bangladeş, Bolivya, Brezilya, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Ekvador, Mısır, İsrail, Kazakistan, Meksika, Malezya, Nijerya, Nepal, Panama, Peru, Sırbistan, El Salvador, Güney Afrika, Tayland, Tunus, Tanzanya ve Venezuela.

TrueCaller casus uygulama ilan edildi