Twitter Facebook ve TikTok’u geçecek!

Twitter Elon Musk'ın satın alma teklifini yeniden inceliyor

Twitter hisselerinin tamamını satın alarak bir kez daha dünya gündemine oturan Elon Musk, yeni şirketi için “yok artık” dedirtecek cinsten hedefler koymuş gibi görünüyor.

Twitter Facebook ve TikTok’u geçecek! Dünyanın en zengin insanı konumunda olan Elon Musk, son iki aydır Twitter hamlesiyle adından bahsettiriyordu. İlk olarak Twitter’ın %9,2’lik hissesini satın aldığını açıklayarak bir an da dünya basınında şok etkisi yaratan ancak asıl bombayı daha sonra patlatarak ünlü sosyal medya platformunun tamamını kendi şahsi şirketi haline getiren Elon Musk, artık yavaş yavaş Twitter’la ilgili yol haritasını çizmeye başlamış gibi görünüyor.

Twitter Facebook

Bilindiği üzere böylesi büyük alımların hukuki süreç ve prosedürleri hemen tamamlanamıyor. Bu nedenle Twitter hisselerinin tamamının tam olarak Elon Musk’a geçmesi muhtemelen bu yıl sonunu bulacaktır. İşte bu yüzden Elon Musk’da hedeflerini 2023 yılından itibaren geçerli olacak şekilde belirliyor.

Twitter Facebook

Twitter Facebook ve TikTok’u geçecek!

Dünyaca ünlü haber kaynağı New York Times tarafından yapılan habere göre milyarder isim, 2021 sonu itibariyle yaklaşık 220 milyon civarı kullanıcısı bulunan platformu 2025 yılı sonu itibariyle 600 milyondan fazla insanın uğrak adresi haline getirmeyi hedefliyor.

Twitter Facebook

Bunun anlamı Elon Musk Twitter kullanıcı sayısını, önümüzdeki 3 senede neredeyse 3 katına çıkarmayı hedefliyor. Ancak hepsi bu kadar değil. New York Times’ın iddialarına göre milyarder isim Twitter’ın 5 yılın sonunda 930 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmasını istiyor. Bakalım bugüne kadar genelde hedefleriyle alakalı bir sıkıntı yaşamayan ve karşılığını da dünyanın en zengin insanı olarak alan Elon Musk’ın Twitter macerası nasıl devam edecek.

Uzayda geçirilen süre astronotların beyin yapısını değiştiriyor