Twitter çalışanları şokta! Elon Musk yine rahat durmadı!

Elon Musk, Twitter'ın uzaktan çalışma kurallarını yine değiştirdi

Twitter’ı 44 milyar dolar karşılığında satın alan Elon Musk, şirketi değiştirmeye devam ediyor. İşte detaylar.

Twitter çalışanları şokta! Elon Musk yine rahat durmadı! TESLA CEO’su Elon Musk, bundan aylar önce popüler sosyal medya platformu olan Twitter’ı 44 milyar dolar karşılığında satın almıştı. Şirketi devraldığında büyük bir işten çıkarma operasyonu başlatan Musk, daha sonrasında ise Twitter’ın pek çok eşyasını satışa çıkardığını duyurdu. Ünlü iş insanı şimdilerde ise bambaşka bir konuyla gündeme geldi.

elon musk cover

Twitter çalışanları şokta! Elon Musk yine rahat durmadı!

Ortaya çıkan detaylara göre Twitter çalışanlarının şirket içi haberleşmede aktif olarak kullandığı Slack kanalı, kapatıldı. Slack kanalının şirkette artık kullanılamadığı ve bu durumun Twitter çalışanları arasında rahatsızlık yarattığı da gelen bilgiler arasında.

Elon Musk, Twitter iOS uygulaması hakkındaki problemin çözüldüğünü söyledi

Söylentiler ise, Twitter’ın Slack borcunu ödemediği ve bu sebepten dolayı kanalın kapatıldığı yönünde. Konuyla ilgili Elon Musk tarafından henüz herhangi bir açıklama gelmezken, Twitter CEO’sunun kafasında farklı uygulamalar olduğu ifade ediliyor.

Elon Musk, Twitter'ın yeni doğrulama hizmeti hakkında konuştu

Twitter’ı daha karlı bir şirket haline getirmek isteyen Elon Musk, çalışan sayısını azaltıp maliyetleri kısarak hedefini gerçekleştirmeyi planlıyor. Ancak bazı görüşler, şirketin sürekli olarak küçülmesinin ilerleyen dönemlerde yeni sorunlara yol açabileceği yönünde. Elbette hangi görüşün daha doğru olduğunu zaman gösterecek ancak Twitter’ın sürekli olarak kullanıcı kaybettiği bir gerçek. Üstelik ücretli abonelik sistemlerinin söz konusu platformda hala istenen seviyede ilgi görmediğini de söylemek lazım.

Galaxy A34 teknik özellikleri ile heyecanlandırdı