Twitter markasını X olarak değiştirdi! Sorunlar şimdiden başladı

X, içerik oluşturuculara para ödemeyecek!

Twitter Elon Musk tarafından satın alındığından beri zor zamanlar geçirdi ve şirket şimdi X olarak değiştirildi. İşte tüm detaylar.

Elon Musk Twitter üzerinde bir çok değişikliğe gitti ve bu değişiklikler en son artık platformun adının ve kimliğinin değiştirilmesi kadar ilerledi, ancak ne yazık ki sorunlar çözülmedi. ‘Platformun X markasına hızlı bir şekilde yeniden markalaşması, başka bir soruna daha yol açıyor. Bleeping Computer tarafından bildirildiği üzere, sosyal medya platformu Microsoft’un Edge tarayıcısının bir tür güvenlik sorununa işaret eden bir uyarı vermesine neden oluyor.

twitter x

 

Edge ve diğer Chromium tabanlı web tarayıcılarından kaynaklanan sorun kısa vadede çözülemeyebilir. Twitter’ın yeniden markalaşması çok ani olurken, Edge muhtemelen X’in bir aldatmaca olduğunu düşünüyor. Güvenlik uyarısı, kullanıcılardan simge güncellemesini incelemelerini istiyor ve bir uyarı geliyor. Uyarıda “Bu web uygulaması, farklı bir uygulama olduğunu düşünmeniz için sizi kandırmaya çalışıyorsa, dikkat edin” ifadeleri yer alıyor.

Ancak Bleeping Computer’ın işaret ettiği gibi, PWA aslında amaçlandığı gibi çalışıyor. Bir web sitesi faviconunu aniden değiştirdiğinde sizi uyarması gerekiyor, çünkü bu bir dolandırıcılık web sitesine olası bir yönlendirme anlamına gelebilir. Muhtemelen, bu geçici bir durum ancak bir süredir Twitter’ın başındaki sorunlara bir yenisini daha eklemiş oluyor. Elon Musk platformu yenilemek ve düzenlemek için uğraşıyor.

Lenovo Tab P12 : Öğrenme ve oyun olanaklarını bir araya getiriyor