Twitter, artık çıkartma ve GIF eklemenize izin veriyor!

Twitter, artık çıkartma ve GIF eklemenize izin veriyor!

Twitter, filoları başka bir uygulama kullanmak zorunda kalmadan eğlenceli çıkartmalarla süsleyebilecek şekilde güncelledi. Özelliğin gelmesiyle kullanıcılar gönderilerine kişilik katmanın bir yolunu bulacak.

Twitter, artık çıkartma ve GIF eklemenize izin veriyor!

Sosyal medya devi bugün, temelde iPhone ve Android için uygulamalarında gösterilen hikayeler olan Filolarda bazı güzel değişiklikleri duyurdu. Bugünden itibaren, kullanıcılar artık Filolara GIF’ler ve çıkartmalar ekleyebilir, bu da özelliği daha çok Instagram Hikayeleri gibi yapıyor. Web sitesinin destek hesabından tweet atılan bir duyuruda, kullanıcıların artık filolarına GIF’ler ve Twemojiler (sosyal ağın emojileri için kullandığı terim) ekleyebileceklerini duyurdu. Kullanıcıların tek yapması gereken, Twitter’ın sunduğu tüm animasyonlu çıkartmaları ve emojileri ortaya çıkarmak için bir filo yayınlarken metin simgesinin hemen yanındaki gülen yüz simgesine dokunmak. Kullanıcılar, akıllarında belirli bir şey varsa, arayüzün üst kısmındaki arama çubuğunu kullanarak grafikleri de arayabilirler. Geçici içerik üzerine çıkartma yapıştırma yeteneği uzun zamandır Snapchat ve Instagram ve Facebook Hikayelerinde var olan bir özellikti. Özellik ilgi çekici olursa diğer platformlara alışkın kullanıcıları bu özelliği kullanmaya Twitter’ı denemeye teşvik edebilir.

Sosyal medya devi, filolar için çıkartmaların hem Android hem de iOS’ta kullanılabileceğini söylüyor. Ancak, henüz herkes için kullanılabilir hale gelmemiş olabilir. Bildirildiğine göre tüm hesaplarda bu özellik kullanıma sunulmadı. Ancak zaman içinde herkese gelecektir. Devrimsel bir değişiklik olmasa da platform kullanıcıları için güzel bir değişiklik olacak.

Apple iOS güncellemesi, yetişkin içeriği olarak “Asyalı” engelini kaldırıyor