Twitter’da Artık Konum da Paylaşılabilecek

Twitter Rekoru Turkiyede

Foursquare’le anlaştıklarını duyuran Twitter, eklenecek yeni özelliğin kullanıcıların tweetlerinde konum paylaşmasına olanak sağlayacağını duyurdu.

Kullanııcılarına sunduğu sosyal medya deneyimini daha da geliştirmek için sıkı bir çalışma yürüten internet devi Twitter, son dönemde yeni güncelleme yayınlama hızını önemli ölçüde arttırmış gibi görünüyor. Bu yeni güncellemelerin birçoğu güvenlik amaçlı olarak yayınlanıyor olsa da, kullanıcılara yeni özellikler ve imkanlar sunan güncellemeler de eksik kalmıyor. Twitter tarafından kullanıcılara sunulan son özellik de tweetlerde konuma yer verebilme desteği oldu.

twitter

Dünya genelinde 50 milyona yakın kayıtlı kullanıcı bulunan Foursquare‘le anlaştığını duyuran Twitter, bu anlaşma sonrası ekleyecekleri yeni özellik sayesinde kullanıcıların tweetlerinde konumlarını da belli edebileceklerini açıkladı. Android ve iOS başta olmak üzere tüm mobil platformlara yönelik olarak yayınlanacak olan bu yeni özellikten faydalanmak isteyen kullanıcıların, konum ekle butonuna tıklayarak bulundukları konuma yakın bir mekan seçmeleri yeterli olacak.

Sosyal medya kullanıcılarını fazlasıyla heyecanlandıran bu yeni özelliğin ne zaman kullanıcıların beğenisine sunulacağı şimdilik açıklanmamış olsa da, kullanıcıların uzun süre beklemek zorunda kalmayacağı tahmin ediliyor.

Google Kansere Karşı Giyilebilir Cihaz Geliştiriyor