Twitter’da artık favlamayacağız!

Twitterda artik favlamayacagiz

Sosyal medya devi Twitter, favori butonunda değişikliğe gitti…

Dünyanın en büyük mikroblog sitesi olarak bilinen Twitter, kullanıcıların beğendikleri tweetleri favorilerine almalarını sağlayan butonda değişikliğe gitti.

Twitter'da artik favlamayacagiz!

Sosyal medya devi favorilere alma butonunu kaldırdı ve yerine beğeni butonu getirdi. Bugüne kadar kullanıcılar istedikleri paylaşımın altındaki yıldız ikonuna tıklayarak paylaşımları favoriler arasına alabiliyordu. Sosyal medya devi Twitter bu özelliğinde değişikliğe giderek, kullanıcıların artık beğendikleri paylaşımları kalp ikonuna tıklayarak beğeniler arasına almasını sağlayacak.

Twitter yaptığı bu değişiklik ile bir devri sona erdirmiş oldu. Favlamak deyimi sosyal medya için artık geçmişte kalan bir terim olarak kalacak. Şirket yaptığı bu önemli değişikliği yaptığı bir basın açıklaması ile kullanıcılarına duyurdu. Sosyal medya devi Twitter tarafından yapılan basın açıklaması ise şöyle;

Birçok şeyi beğenebilirsiniz, ancak her şey favoriniz olamaz. Kalp farklı dilleri, kültürleri ve saat dilimlerini aşan evrensel bir sembol. Kalp daha anlamlı ve insanları birbirine daha çok bağlıyor. Yaptığımız ön araştırmalarda da insanların kalp butonunu daha çok sevdiğini gördük.

Yapılan bu değişiklik Twitter’ın video paylaşım uygulaması olan Vine’da da hayata geçmiş durumda.

Gezgin Robot için Rusya ile ESA ortaklığı!