Twitch sonunda bünyesine hikayeler ekliyor

Twitch, Çıplaklık Kurallarını Yeniden Gözden Geçirdi

Twitch nihayet her platformda var olan özelliği kendi platformlarına eklemeye karar verdi. Artık hikayeler özelliği mevcut olacak. İşte tüm detaylar.

Oyuncuların en sevdiği platform Twitch artık bünyesine hikayeler özelliği eklemeye karar verdi. Platform bugün hikayelerin artık platformun mobil uygulamasında mevcut olduğunu duyurdu. Snapchat, Instagram ve diğer sosyal platformlardaki aynı isimli özelliğe benzer şekilde, Twitch’in hikayeleri de yayıncıların 48 saat sonra sona eren fotoğraf, metin veya klip yayınlamasına olanak tanıyacak. Şirket, bu özelliği, içerik oluşturucuların çevrimdışıyken topluluklarına erişmelerine ve onlarla bağlantıda kalmalarına yardımcı olacak şekilde çerçeveliyor. Bu özelliği ilk olarak temmuz ayında duymuştuk ve artık nihayet hayata geçti.

Twitch sonunda bünyesine hikayeler ekliyor

Ayrıca en az 30 abonesi olan yaratıcılar yalnızca abonelere özel hikayeler hazırlayabilecek. Twitch, “özel içerik aracılığıyla destekçilerinizin aboneliklerine daha da fazla değer katmak” için bu özelliğin kullanılmasını öneriyor.

Twitch, takipçilere kolay erişim sağlamak, güncellemeleri planlamak ve görsel parıltı veya eğlence eklemek için hikayeleri kullanmayı öneriyor. Mobil uygulama, bir yayıncı bir hikaye yayınladığında takipçilere uyarı gönderecek, ancak aynı zamanda hikaye yayınlandığında bildirim ayarları da olacak. Bu arada içerik oluşturucular, yayınladıkları her hikaye için, süresi dolduktan sonra da dahil olmak üzere toplam görüntüleme sayısını ve tepkileri görebilir. Şirket, duyuru blog gönderisinde şöyle yazdı: “İzleyiciler, takip ettikleri diğer yayıncıların oluşturduğu hikayelerin yanında sizin hikayelerinizi de canlı olarak görecek” ifadelerini kullandı.

myHyundai Türkiye : Hyundai Assan’dan Üstün Bir Müşteri Deneyimi