Netflix hit programlarını oyuna dönüştürecek

Netflix hit programlarını oyuna dönüştürecek

Netflix son dönemlerde oyunlar için fazlasıyla hamle yapmaya başladı. Şirket şimdi hit programlarını oyuna çevirecek. İşte tüm detaylar.

Netflix, mobil oyun tekliflerini genişletmek için hamleler yapıyor. Wall Street Journal’ın bir raporuna göre, Squid Game ve Wednesday gibi showlar yakında Netflix tarafından hazırlanan daha fazla mobil oyunlara dönüştürülecek. Mobil oyun Netflix için tamamen yeni olmasa da hâlâ şirketin iş modelinde kendine yer bulmaya çalışıyor. Netflix uygulaması şu anda kullanıcılardan, uygulama mağazasında Exploding Kittens: The Game veya Ghost Detective gibi oyunları indirmelerini ve oynamalarını öneriyor. Ancak sonunda yayın akışı devi aboneleri oyunları doğrudan akıllı TV’lerinde ve bilgisayarlarında oynayabilecek. Yayın devinin oyun dünyasına yönelik bu hamlesinden önce,  iOS cihazları için, telefonlarını eşleştirilmiş bir TV ile oyun kumandası olarak kullanmalarına olanak tanıyan özel bir denetleyici uygulaması yayınlaması geldi.

Netflix iyi kadrosuna rağmen yeni filmiyle sınıfta kaldı

Yayın akışı devi, başından beri hiçbir zaman oyunları için ücret talep etmedi veya oyun alanında ek ücret talep etmedi. Telefonunuzda oynamak için yalnızca bir aboneliğe ihtiyacınız var. Bunun yakın gelecekte değişip değişmeyeceğini bilmesek de yayın akışı devinin popüler dizilere dayalı oyunlar yapmaya odaklanması, özellikle sezonlar arasında bu oyunlara olan ilginin korunmasına yardımcı olabilir. Süper tüketicilere yapılan bahis aynı zamanda şirketin oyun sektörüne girme yolunu da açabilir. Şu an itibariyle yayın akışı devi, platformunda 70’ten fazla oyun sunuyor ve 2023’ün sonuna kadar bu sayıyı daha da genişletmeyi planlıyor.

myHyundai Türkiye : Hyundai Assan’dan Üstün Bir Müşteri Deneyimi