Twitch izleme partisi dünya genelinde aktifleşebilir

Twitch Neymar hesabını engelledi

Uzun bir süredir kullanıcıların beklediği Twitch izleme partisi yakın bir zamanda kullanıma sunuldu. Bu özellik birçok kullanıcı tarafından zaten uzun bir süredir talep ediliyordu.

Online platformların giderek artış göstermesi henüz yeni gerçekleşen bir durum değil. Ancak bu yeni salgın nedeniyle online seçenekler büyük oranda artış gösterdi. Örneğin normal şartlarda elektronik ticaret yapan Amazon bile çok yeni servisler kullanıyor. Özellikle de Amazon prime burada en fazla tercih edilen platformlar içerisinde yer alıyor.

Twitch yeni özelliklerle geliyor

Birçok kişinin pek fazla hakim olmadığı Twitch platformu sürekli olarak yeni özellikler getirmesiyle biliniyor. Kuruluşun yakın bir zamanda birlikte izleme özelliğini aktif hale getirdiğini söyleyebiliriz.

Twitch izleme partisi

Amazon’a ait olan San Francisco merkezli çevrimiçi video yayınlama servisi Twitch, genel olarak daha çok oyun videolarının yayınlanması ile biliniyor. Ancak yeni gelen özellik sayesinde çok daha farklı şekilde anılacak. Bu yeni birlikte izleme özelliği sayesinde arkadaşlarınız nerede olursa olsun onlarla birlikte çeşitli yayınlar izlemek mümkün.

Amazon ilaç ve temizlik malzemesine odaklanıyor

Şimdilik bu yeni sistem sadece ABD içerisinde aktif olarak kullanılabiliyor. Test yayınlarından sonra dünyanın tamamında bu uygulama rahatlıkla kullanılabilir. Twitch’in İzleme Partisi özelliğinin artık tüm ABD genelinde aktif hâle gelmesi, yakın bir zaman içerisinde Türkiye’de aktif olarak kullanılabileceğini gösteriyor. Sizce platforma eklenen bu yeni özellik büyük avantajlar oluşturur mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.