Instagram yeni özellikler ile güncellenecek!

Instagram yeni özellikler

Gelen son bilgilere göre; Instagram yeni özellikler ile güncellenecek. Instagram’a gelecek olan güncelleme, uygulamayı daha kullanışlı yapacak gibi görünüyor. İşte Instagram’ın son yenilikleri!

Facebook’un bünyesinde yer alan popüler sosyal medya platformu Instagram, rakiplerini yeni özellikleri ile teker teker geride bırakmaya devam ediyor. Hikayeler özelliği ile Snapchat‘i adeta pazardan silen Instagram, şimdi de yeni özellikler için kolları sıvadı. Söylenenlere göre; Instagram yeni özellikler ile çok yakında güncellenecek.

Instagram yeni özellikler ile güncelleniyor!

Instagram’ın şimdilik test aşamasında olan özelliklerden ilki; uygulamada ne kadar vakit geçirdiğinizi istatiksel olarak görmenizi sağlıyor. Ayrıca bu sekmenin altında Facebook bildirimlerinizi de görebileceğiniz bir bölüm eklenecek.

Facebook bildirimlerinizi Instagram üzerinden görmek için; Facebook hesabınızı Instagram hesabınıza bağlamanız gerekecek.

Instagram yeni özellikler

Bir diğer yenilik ise Instagram’ın ana sayfasında olacak. Ana sayfada artık Hikayeler bölümü sabit olarak görünecek. Ancak bu sırada hikayelerin kapladığı alan daha küçük olacak. Yeni hikayeler ekranının görünümünü, aşağıdaki GIF‘ten görebilirsiniz.

Instagram yeni özellikler

Bu özelliklerin test edildiğini, önümüzdeki günlerde gelecek olan güncellemeler ile kademe kademe olarak sunulacağını belirtelim. Bakalım Instagram önümüzdeki günlerde videolu ve sesli arama özelliğini sunup, aynı firmanın ürünü olan WhatsApp‘a da rakip olabilecek mi?

Instagram paralı mı olacak?

Instagram’ın Beta aşamasındaki bazı özellikleri kullanabilmek için, Android’e Instagram 47.0.0.0.40 (108719) alpha sürümünü buradan indirebilirsiniz.