Twitch dolgun maaş dağıtmaya devam ediyor: İşinizden istifa edebilirsiniz

Twitch verileri sızdırıldı! İşte nedeni

Dünyanın en büyük yayın platformları içerisinde yer alan Twitch dolgun maaş dağıtmaya özen gösteriyor. Böylece sağlam çalışanları kendi tarafına çekmeyi başarıyor. İşte bu yayın platformu tarafından çalışanlara verilen maaşlar.

Twitch dolgun maaş dağıtmaya devam ederken skandallar peşini bırakmıyor. Hem Türkiye’de hem de dünyada birçok skandal ortaya çıktı. Yayın platformunun özellikle kara para aklama alanı haline geldiği söyleniyor. Tüm bu iddialara rağmen izleyici ve içerik üretici sayısı son derece yüksek.

Twitch platformu’nun YouTube Gaming Live ve Facebook Gaming gibi çok yakın rakipleri bulunuyor. Bu rakipleri onu fazlasıyla zorluyor. Şirketin onların karşısında tutunabilmesi için sağlam çalışanlara ihtiyacı var. Bu çalışanları maaşlar ile kendi etrafında toplamaya çalışıyor. Şirketin maaşlarının ABD içerisinde oldukça popüler konumda olduğunu söyleyebiliriz.

Twitch dolgun maaş dağıtmaya erken başladı

Uzun bir süredir iyi miktarda maaş veren Twitch gündeme genellikle bu tür konularla gelmeyi başarıyor. ABD Çalışma Bakanlığı yabancı işgücü belgelendirme ofisi konuyla ilgili resmi verilere yer verdi. Şirket ABD içerisindeki çalışanlarına yıllık en düşük 60 bin dolar maaş veriyor. Burada en yüksek rakam ise 185 bin dolar.

Twitch dolgun maaş

Türkiye’de genellikle aylık hesaplamalar ön planda. Burada hesaplamayı aylık bir şekilde yaparsak platformda en düşük aylığın 5 bin dolar olduğu ifade ediliyor. En yüksek rakam ise 15 bin dolar seviyesi. Çalışanların mevkilerine göre değişiklik gösteren bu rakamlar Twitch platformunun oldukça iyi çalışanlara sahip olmasını sağlıyor. Twitch dolgun maaş dağıtmaya bu nedenle devam ediyor.

Twitch vs Facebook Gaming: Vaziyet alın buralar karışacak

Tüm bunlara ek olarak şirket ABD için çalışma vizesi alabilecek kişilere benzer imkanlar sunuyor. Yurtdışından gelen kişilere iş imkanını en fazla sunan şirketler arasında yer alıyor. Peki siz bu rakamlar hakkında ne düşünüyorsunuz?