Yeni Kia Niro duyuruldu! Türkiye’de de satılacak!

Yeni Kia Niro duyuruldu

Tamamen yenilenen Kia Niro duyuruldu. 2023 model olacak olan araca dair tüm detaylar haberimizde!

Yeni Kia Niro duyuruldu! Türkiye’de de satılacak! Güney Kore merkezli otomotiv devi olan Kia, çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Niro isimli modelini tamamen yenileyen şirket, aracın duyurusunu da gerçekleştirdi. 2023 model olacağı açıklanan Kia Niro, gelecek sene görkemli bir şekilde tanıtılacak. Şimdi gelin dilerseniz otomobilin detaylarına hızlı bir şekilde bakalım. Her ne kadar Kia teknik detaylar hakkında bilgi vermese de görseller bize çok şey anlatıyor.

Yeni Kia Niro duyuruldu! Türkiye’de de satılacak!

Yeni Kia Niro, tamamen yenilenmiş ön ızgara ve far tasarımı ile geliyor. Logonun hemen altında ise şarj girişinin konulduğuna şahit oluyoruz. Bu şekilde aracın ön kısmının oldukça şık göründüğünü net bir şekilde söyleyebiliriz. Peki ama arka tarafın tasarımı nasıl? Kia Niro, arka stop tasarımları ile Hyundai Bayon modelini andırıyor. Yani Bayon’un tasarımını beğenenler, bu otomobili de beğenebilir. Biz çok beğenmesek de zevkler ve renkler tartışılmaz diyor ve konuyu kapatıyoruz.

Yeni Kia Niro duyuruldu

İç mekan ise oldukça kaliteli duruyor. Vites topuzunu tamamen ortadan kaldıran şirket, otomobilde hayalet ekrana yer veriyor. Ancak multimedya ekranının biraz küçük olduğunu ifade etmek lazım. Araç hakkında görsellerden edindiğimiz izlenimler bundan ibaret. Ülkemizde de satılacak olan Kia Niro hakkındaki daha detaylı bilgilere 2022 yılında düzenlenecek olan etkinlikte ulaşabileceğiz.

iPhone 13 fiyatı korkunç seviyelere çıkabilir: Şimdiden 38 bin TL oldu