Yandere Simulator’a yayın yasağı geldi!

Yandere Simulatora yayın yasağı geldi

Sıradışı konusu ile dikkat çeken ve hızlı bir şekilde kitlesini arttıran Yandere Simulator için yayın yasağı geldi.

Tek bir yapımcı tarafından geliştirilen oyunun Japonya’daki bir liseye giden Yandere isimli kız öğrencinin kontrolünü bizlere veriyor.

Sıradışı konusu ile dikkat çeken ve hızlı bir şekilde kitlesini arttıran Yandere Simulator için yayın yasağı geldi. Tek bir yapımcı tarafından geliştirilen oyunun Japonya’daki bir liseye giden Yandere isimli kız öğrencinin kontrolünü bizlere veriyor. Hızlı bir şekilde oyuncu ve izleyici kitlesini arttıran oyunun Twitch üzerinden yayınlanmasına yasak getirildi. Yandere isimli bir kız öğrenciyi kontrol ettiğimiz yapımda sevdiğimiz çocuğa yaklaşan herkesi öldürmek ve Japon animelerinden alışık olduğumuz tarzda erotik fotoğraflar çekerek bunları okuldaki diğer öğrencilere göndermek gibi ilgi çekici aksiyonlara girebiliyorsunuz.

Yaklaşık iki yıl gibi kısa bir sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan, resmi YouTube kanalının ise hızlı bir şekilde 400.000 aboneye ulaşan oyun Patreon üzerinden aylık 4.500 dolar gibi bir gelir elde ediyor. Bu yapımın yasaklanma sebebi ise yukarıda iki örneğini verdiğimiz detayların Twitch kurallarına ters düşmesi olarak belirtiliyor.

Twitch yayını yapan bir yayıncı iseniz, kanalızın banlanmasını istemiyorsanız bu oyunun yayınını acil bir şekilde durdurmalısınız.

PSN özür hediyeleri dağıtmaya başladı!