Twitter’a Bir Süredir Ulaşılamıyor

twitter51

Dünya genelinde en popüler sosyal medya araçlarından biri olan Twitter’a bu sabahtan beri ulaşım sağlanamıyor. Sosyal medya aracının ne zaman geri döneceği merak konusu.

Sosyal medya kullanıcılarının en çok tercih ettiği platformlardan biri olan Twitter, ciddi sorunlarla boğuşuyor. Dün kısa bir süre erişilemedikten sonra geri dönen Twitter, bugün yeniden çöktü. Dünya genelinde ulaşılamayan sosyal medya platformundaki çökme, bu sefer uzun süreli oldu. Üstelik bu erişim sorunu sadece web sürümüyle sınırlı kalmadı. Android ve Windows Phone kullanıcıları da Twitter’a erişemediler. iOS kullanıcıları ise zaman zaman erişim sağlasa da, gün boyunca kesintiler yaşadılar.

twitter

Bu sabah yayınladığı açıklamayla yaşanan sorunların farkında olduğunu belirten Twitter, sorunu gidermek için uğraştıklarını açıkladı. Sosyal medya devi öğlen saatlerinde sorunu gidermiş gibi göründü ama yarım saat boyunca ulaşılabilen Twitter, yarım saatin ardından yeniden çöktü. Bunun yanı sıra Twitter’ın resmi blogu ve TweetDeck gibi platformlara da erişim sağlanamıyor. Firmanın tüm sistemleri bir nedenle çökmüş gibi görünüyor. Bu nedenin ne olduğu ise şimdilik bilinmiyor.

Kindle Kitabınızı Seçin Amazon Echo Size Okusun