Kanye West Twitter/X hesabı yeniden açıldı

Kanye West Twitter hesabı tekrar askıya alındı

En tartışmalı isimler arasında yer alan Kanye West, Twitter/X platformuna tekrar geri döndü. İşte tüm detaylar.

Kanye West Twitter hesabı ile sürekli olarak sorun yaşıyor. Ünlü rapçinin hesabı bir açılıyor bir kapanıyor ve şimdi tekrar sosyal medya platformuna geri döndü. The Wall Street Journal’ın bildirdiğine göre, eskiden Twitter olarak bilinen X, geçen Aralık ayında gamalı haç resmini tweetlediği için yasaklanan Kanye West’in hesabını tekrar aktive etti. Elon Musk’ın platformu, ancak West’in antisemitik veya diğer zararlı içerikleri yayınlamayacağına dair güvence aldıktan sonra hesabı aktif etti. Ayrıca ünlü rapçi gönderilerinin yanında reklam gösterilmeyecek ve hesabından para kazanamayacak.

Kanye West Twitter/X hesabı yeniden açıldı

Kanye, Twitter/X ile birden fazla sorun yaşadı. Ekim ayında, Elon Musk kendisini iki yıl tweet atmaktan men ettikten sonra platforma tekrar geri geldi- ancak kısa bir süre kaldı ve “Yahudilere karşı yaptığı paylaşımlar yüzünden” tekrar yasaklandı. Bundan kısa bir süre sonra Ye, “ifade özgürlüğü” sosyal medya uygulaması Parler’ı satın almak için bir anlaşma yaptı, ancak bu kısa süre sonra başarısız oldu. West, Adidas ve Gap gibi büyük markaların bağlarını kesmesiyle geçmiş yorumlarının bedelini ödedi.

Kendisini “ifade özgürlüğü mutlakçısı” olarak tanımlayan Musk, geçen sonbaharda Twitter’ı satın aldıktan kısa bir süre sonra, yasalar çiğnenmediği sürece sitenin kurallarına dayalı kalıcı yasakları gözden geçireceğini söylemişti. O zamandan beri, Donald Trump’ın hesabını ve neo-Nazi olduklarını açıkça söyleyenler de dahil olmak üzere diğer tartışmalı şahsiyetleri geri yükledi.

Canon PowerShot V10 : Vloglar içerikler oluşturmanız için tasarlandı