Tweetdeck artık ücretli bir abonelik gerektiriyor

Tweetdeck artık ücretli bir abonelik gerektiriyor

TechCrunch’ın bildirdiğine göre, sosyal medya profesyonelleri, gazeteciler ve diğerleri tarafından kullanılan bir Twitter (X) sürümü olan Tweetdeck (artık X Pro), ücretli Blue aboneliğinin bir parçası haline geldi. İşte tüm detaylar.

Birden çok kullanıcı, hizmette oturum açmaya çalışırken abone olmalarının istendiğini bildirdi. Mesajda, “Doğrulanmış bir telefon numarasına sahip mavi aboneler, onaylandıktan sonra mavi bir onay işareti alacak” yazıyor. Araştırmacı Jane Manchun Wong tarafından bu yılın başlarında tespit edilen kod, X Pro’nun ücretli bir uygulama olma yolunda olduğunu belirttiğinden, haberler beklenmedik değil. Bununla birlikte, değişiklik yalnızca yeni sürüm için geçerli görünüyor, ancak en azından kullanımdan kaldırılana kadar eski (daha iyi) sürüm için geçerli olmayacak.

Tweetdeck artık ücretli bir abonelik gerektiriyor

Şirket, yaptığı açıklamada,  geçen yıldan beri yeni sürümü test ettiğini söyledi. Şirket daha önce bir TweetDeck abonelik hizmeti üzerinde kafa yormuş ve 2017’de kullanıcılara “daha gelişmiş bir TweetDeck deneyimi” için ayda 20 ABD dolarına kadar ödemeye istekli olup olmayacaklarını sormuştu. Yeni eylem, Elon Musk’ın Blue abonelikleriyle uygulamadan para kazanma girişiminin bir parçası, ancak hizmetin geçen Haziran itibarıyla yalnızca yaklaşık 700.000 abonesi vardı. Musk ayrıca, X’i içerik oluşturma, ödemeler ve sosyal ağların yanı sıra alışveriş için kullanılan bir “her şey uygulaması” haline getirme sözü verdi.

Segway Ninebot F2 : 40 km’ye kadar çıkabilen maksimum menzil