Tuşsuz iPhone 15 serisi için yeni görseller sızdırıldı

Apple iPhone 15

iPhone 15 serisi Apple için yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Bu telefonları özel kılan şey ise tabi ki fiziki tuş deneyiminin artık tarihe karışacak olması.

Tuşsuz iPhone 15 serisi için yeni görseller sızdırıldı. Apple’ın iPhone 15 Pro ailesi için fiziksel tuşlardan vazgeçip, dokunmatik kapasitif katı hal tuşlarını kullanacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Son zamanlarda ortaya çıkan birçok sızıntı da bu bilgileri doğruluyor gibi görünüyor. Görüntüler ve kaynaklar, iPhone 15 Pro ailesindeki güç tuşu dahil tüm ses tuşlarının dokunmatik olacağını gösteriyor.

Şarj girişi bulunmayan iPhone

Bununla birlikte, iPhone 15 Pro Max‘in tasarımı, daha oval şekliyle diğer modellere kıyasla biraz daha farklı olacak gibi görünüyor. Bu tasarım, telefonun elde daha rahat bir şekilde tutulmasını sağlayacak. Apple’ın bu yeni tasarım seçeneği, telefonların kullanıcılar tarafından daha rahat bir şekilde tutulmasına ve kullanılmasına yardımcı olacak.

1 6

Tuşsuz iPhone 15 serisi için yeni görseller sızdırıldı

iPhone 15 Pro ailesi, üstün performansı, yüksek kaliteli kamerası ve dayanıklı yapısıyla kullanıcıların ilgisini çekecektir. Bu modellerde, yüksek kapasiteli bataryalar kullanılarak, daha uzun bir pil ömrü sağlanacak. Ekranın da daha yüksek bir yenileme hızı ve daha yüksek bir çözünürlüğe sahip olması bekleniyor.

Apple iPhone 15

Apple’ın iPhone 15 Pro ailesinin özellikleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak gelecek birkaç ay içinde daha fazla bilgi ve detay bekleniyor. Bu yeni modellerin, iPhone hayranları ve teknoloji meraklıları arasında büyük bir ilgi göreceği tahmin ediliyor.

Çalışanlar Robotlardan Endişe Duyuyor