Türkiye’deki Galaxy S22 modelleri SD898 ile gelebilir

Galaxy S22 Ultra tasarımı tüm hatlarıyla ortaya çıktı

Samsung uzun süredir devam ettirdiği bir geleneği sonlandırmak üzere. Eğer sızdırılan bilgiler doğruysa Güney Koreli şirket önemli bir değişikliğe imza atacak diyebiliriz. İşte detaylar.

Türkiye’deki Galaxy S22 modelleri SD898 ile gelebilir. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Samsung, önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi modellerini tanıtacak. Güney Koreli şirket kısa süre önce yeni Fold modellerini tanıtmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Samsung yıllardan beri üst seviye modellerinde iki farklı yonga seti kullanıyor. Kendi üretimi olan Exynos yongaları ve Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8XX yongaları.

Genel olarak Çin ve ABD’de Qualcomm yongasına sahip modeller satışa sunulurken, Türkiye’nin de arasında bulunduğu Avrupa’da ise Exynos yongasını kullanan modeller satılıyordu.

s22

Türkiye’deki Galaxy S22 modelleri SD898 ile gelebilir

Güney Kore kaynaklı son bilgilere göre Samsung bu geleneği sonlandırmak üzere. Eğer sızdırılan bilgiler doğruysa Samsung S22 modelinde Qualcomm Snapdragon 898 ile güçlendirdiği cihazları Amerika ve Çin yerine Avrupa’ya ithal edecek.

Çin ve Amerika’da ise Exynos 2022 yongasının bulunduğu Galaxy S22 modelleri satışa çıkacak. Elbette bu şimdilik bir iddiadan ibaret. Fakat bu iddialar doğru çıkarsa çok uzun bir süre sonra Türkiye’de Qualcomm yongasına sahip S serisi modeller göreceğiz.

Dip not olarak hatırlatalım. Yeni S serisi modellerin 2022’nin ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

FIFA Online 4 çıktı! Ücretsiz indirin!