Türkiye’de üretilen yerli hafif ticari araçlar!

hafif ticari araç

#İŞBİRLİĞİ

Ekim ayının gelmesiyle birlikte Türkiye’de üretilen yerli hafif ticari araçlar ve yerli üretim otomobilleri kapsayan düşük faizli kredi kampanyası da başladı. İşte detaylar.

Eylül ayının sonlarına doğru açıklanan düşük faizli kredi kampanyası Ekim ayı ile birlikte başladı. Bilindiği üzere devlet bankaları (Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank) Aralık ayının sonuna kadar Türkiye’de üretilen yerli hafif ticari araçlar ve yerli üretim otomobiller için düşük faizli kredi vereceğini açıklamışlardı.

Bu kampanya kapsamında, sıfır araç almak isteyenlerde yüzde 0.49 ile 0.69 arasında değişen oranlarda kredi desteği sunulacağı belirtilmişti. Bu krediden yararlanmak içinse tek bir şart sunulmuştu. O da alınacak olan otomobil ya da hafif ticari araçların Türkiye sınırları içerisinde üretiliyor olması.

Türkiye’de en çok satan hafif ticari araçlar

Ekim ayının gelmesiyle birlikte kampanya da başlamış oldu. Fakat planlamadık bir şekilde ülkemizde üretim yapan bazı otomobil devleri, fiyatlarını geçtiğimiz aya oranla 20.000 ile 30.000 TL dolayında arttırdılar. Dilerseniz bu konu ile ilgili haberimize aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yerli otomobillere 0.49 kredi zammı!

Gelen zamlara rağmen yine de düşük faizli kredi seçeneğinden yararlanmak isteyenler için yeni bir liste hazırladık. Bu listede ülkemizde üretilen yerli hafif ticari araçlar yer alıyor. Yani listede yer alan araçları düşük faizli kredi seçeneğiyle satın almanız mümkün. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bahse konu listemizle başbaşa bırakalım.

Fiat Doblo

Fiat Doblo