Türkiye’de Bir İlk: Resmini Çek Satın Al

3D LOGO

Mobil uygulamasında Sallamatik ile ilk kez mobil cihazlar üzerinden puan kazandıran uygulamayı devreye sokan n11.com, şimdi de Çek-Ara uygulaması ile alışverişte yeni bir dönem açıyor.

n11.com, mobil uygulamasına ilkleri ekleyerek her zaman her yerde alışveriş yapabilmeyi mümkün kılıyor. Türkiye’de ilk defa hayata geçen uygulama ile kullanıcıların çekip yüklediği fotoğraf ile platform üzerinde ürünü bularak satın almasını sağlayan Çek-Ara, aynı zamanda kullandıkça puan kazandırıyor. Uygulama hakkında bilgi veren n11.com Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Cenk ÇiviciHer satış kanalında olduğu gibi mobilde de fark yaratan kazanacak. Bu anlamda mobilin değiştirdiği yaşam şeklimizin en büyük ütopyalarından biri görsel ile arama yapmaktı. Bunu ticaret ile birleştirdik. Çek-Ara uygulamamız ile artık mobil aplikasyonumuz üzerinden fotoğrafını çektiğiniz ürünü platformumuz üzerinde aramanızı mümkün kılıyoruz” dedi.

3D-LOGO

Çek Ara uygulaması ile vitrinde veya bir arkadaşınızda görüp beğendiğiniz bir ürünü fotoğraflayıp, n11.com mobil uygulamasına yüklemeniz ve anında satın almanız mümkün. Nasıl ‘internete girmek’ için artık bilgisayarın karşısında (masada!) oturuyor olmak gerekmiyorsa, bir şeyler keşfetmek ve satın almak için de metinle arama yapma zorunluluğu Çek Ara ile ortadan kalkıyor. Tüketiciler gördükleri her şey hakkında ne olduğunu bilmeseler ya da sözcüklerle tarif edemeseler bile anında bilgi sahibi olarak, satın alabilecekler.

Rocksmith Yeni Nesil Yolunda!