N11, Twitter Türkiye gündeminde: #N11kendiişiniyap

N11, Twitter Türkiye gündeminde: #N11kendiişiniyap

N11 , Türkiye’nin en çok tercih edilen online alışveriş sitelerinden bir tanesi ve şu ara muhasebecileri fazlasıyla kızdırmışa benziyor.

N11 , 20 Mart 2013 tarihi itibarıyla faaliyete başlayan ve kısa aralıklarla yaptığı kampanyalarla adından söz ettiren bir alışveriş sitesi. Hayata geçirdiği “Mükellef” isimli mali işlem servisi ise, mali müşavirleri ve muhasebecileri fazlasıyla kızdırmış durumda.

Öyle ki, Twitter’da başlatılan #N11kendiişiniyap etiketli mesajlar, an itibarıyla Twitter Türkiye gündeminin zirvesinde yer alıyor. N11, bu yeni servisiyle kişilerin kolaylıkla şirket kurabileceğini, tüm mali işlemlerin ise online olarak site üzerinden halledilebileceğini belirtiyor.

N11, Twitter Türkiye gündeminde: #N11kendiişiniyap

Firma, bununla ilgili bir de sayfa açtı ve merak edilen detayları burada sunuyor:

https://www.n11.com/kampanyalar/mukellef-ile-isletme-yonetimi

“Şirket kurma, online ön muhasebe programı, e-fatura, sanal ofis, marka tescili ve vergi ödemeleri gibi tüm süreçlerde Mükellef yanınızda. Siz sadece işletmenizi büyütün, muhasebe işlemlerinizi Mükellef’e bırakın.”

N11, Twitter Türkiye gündeminde: #N11kendiişiniyap

Kurum, elektronik faturadan sanal muhasebeye, e-imzadan vergi ödenmesine kadar pek çok konuda yardımcı olacağını ve pek çok işlemin de ücretsiz olarak halledilebileceğini belirtiyor.

Twitter’da paylaşımlarda bulunan pek çok mali müşavir ve muhasebeci ise, bu meslekler için yıllarca okuyup emek harcadıklarını, dolayısıyla bu tip işleri de “bilen kişilerin yapması gerektiğini” düşünüyor.

Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak?

Logitech MX Master 3 kablosuz mouse inceleme

Logitech MX Master 3, ilk başta söylemeliyiz ki sıradan bir mouse değil. Ürünü gerek gündelik yaşantınızda, gerekse de oyun keyfinizde tercih edebilirsiniz. Asıl yıldızlaştığı konu ise, iş dünyasındaki yardımcı pozisyonu. İster bir kodlayıcı olun, ister bir muhasebeci, ister bir görsel tasarımcı… MX Master 3’ün pek çok farklı uygulamaya ayak uyduran yapısı, işlerinizi daha kolay halletmenizi sağlıyor.

Logitech MX Master 3, 141 gram ağırlıkta. Sağ elini tercih eden kullanıcılar için tasarlanan mouse, kablosuz bir yapıda ve kutusundan 2.4GHz değerde kablosuz bağlantı için USB alıcısı da çıkıyor. Ek olarak, bir de şarj için Type-C kablosu geliyor.

Ürünü ister kablosuz alıcısı ile isterseniz de Bluetooth aracılığıyla kullanabilirsiniz. Windows’un yanında Mac ve Linux desteği de bulunan mouse, 3 farklı cihaza bağlanabiliyor ve tek tuş aracılığıyla anında kullanılabiliyor. Ayrıca Logitech Flow desteği sayesinde de kablosuz olarak “sürükle bırak” yöntemiyle bir cihazdan ötekine dosya taşınmasına imkân sunuyor.