Açık pazar ile 11 otomobil online satışta

n11

Açık pazar e-ticaret platformları arasında bir ilke daha imza atan n11.com, 11 otomobili 11 Kasım gününe özel olarak sürpriz fiyatlarla online satışa açıyor.

E-ticaret platformu n11.com, Çinli online alışveriş sitesi Alibaba’nın her yıl Singles’ Day, Amerika’nın ise Black Friday ve Cyber Monday başlıklarıyla çeşitli indirimlere ev sahipliği yaptığı alışveriş çılgınlığını Türkiye’ye taşıyor. E-ticaret platformu n11.com’un ‘Yılın En Uğurlu Kampanyası 11.11’den dev indirimlerle kazanılan ya da satın alınan indirim kuponları 11 Kasım’da alışverişe dönüştürüyor. Kampanya 11 Kasım’daki 11 otomobil satışıyla taçlanıyor. Açık pazar e-ticaret platformları arasında bir ilki gerçekleştirerek online Volkswagen Golf ve Yeni Volkswagen Beetle satışına imza atan n11.com, toplam 11 otomobili satışa çıkardı. Sadece 11 Kasım 2016 tarihinde sürpriz fiyatlarla online satışa açıyor. Türkiye’de en çok tercih edilen araçlar arasında olan Golf ve Yeni Volkswagen Beetle’a hızlı davranan şanslı 11 kişi sahip olacak. Araçlara ve kampanyaya gösterilen büyük ilgi ve ödeme kolaylığı otomobillerin hızla tükeneceğini gösteriyor.

Sektörde ilk kez bir açık pazar e-ticaret sitesi online otomobil satışı gerçekleştirecek

E-ticaret sektörüne kısa sürede birçok yenilik kazandıran n11.com, Türkiye günlük e-ticaret rekorunu kırmaya hazırlanıyor. 5 adet Volkswagen Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Comfortline DSG Opak Tornado Kırmızı, 5 adet Volkswagen Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Comfortline DSG Metalik Pasifik Mavi ve 1 adet de Volkswagen Yeni Beetle 1.2 TSI BMT 105 PS Design DSG Opak Tornado Kırmızı otomobili 11 Kasım 2016’da sürpriz indirimlerle satışa sunan n11.com, sektörde ilk kez bir açık Pazar e-ticaret platformunda sadece bir gün süreyle online otomobil satışına imza atarak inovatif ve sıra dışı hizmet anlayışını da gözler önüne seriyor.

Sektörde ezber bozmaya devam ederek online otomobil satışına imza atan n11.com sitesinde. 11 Kasım’da otomobilin yanı sıra jet ski, gezi ve balıkçılık teknesi, deniz motoru, akıllı telefon, smart TV, oyun konsolları ve daha birçok üründe de dev indirimlere ve kampanyalara  imza atmaya hazırlanıyor.

Samsung’un Geri Çağırma Operasyonunda Şikayet!